Hoe laat komen nieuwe afleveringen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ seizoen 2022 op Videoland?

Na 5 seizoenen Temptation Island en 2 seizoenen Temptation Island VIPS wordt nu het derde seizoen van Temptation Island: Love or Leave wekelijks uitgezonden. Ben je ook benieuwd hoe lang je moet wachten tot je weer kunt kijken op de televisie of op Videoland? In dit artikel vind je antwoord op de vraag: hoe laat komen nieuwe afleveringen van ‘Temptation: Love or Leave’ seizoen 2022 op Videoland?

Uitzendschema van ‘Temptation Island: Love or Leave’ 2022: dit is wanneer nieuwe afleveringen op Videoland komen

Wekelijks wordt er sinds 28 april 2022 elke donderdag een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave uitgezonden bij Videoland nadat er de eerste dag direct twee episodes online zijn gekomen. Benieuwd hoe laat je klaar kunt zitten voor de nieuwste episode? De ervaring leert dat afleveringen meestal tussen 00:00 uur en 04:00 uur ‘s nachts online verschijnen bij de streamingdienst.

Dit derde seizoen in 2022 zal niet opnieuw 14 afleveringen tellen (zoals de vorige twee keer), maar het worden er nu in totaal 12. Dit betekent dat er op het moment nog maar twee afleveringen te gaan zijn. Het uitzendschema ziet er als volgt uit.

TitelWeekdagDatum
1Donderdag28 april 2022
2Donderdag28 april 2022
3Donderdag5 mei 2022
4Donderdag12 mei 2022
5Donderdag19 mei 2022
6Donderdag26 mei 2022
7Donderdag2 juni 2022
8Donderdag9 juni 2022
9Donderdag16 juni 2022
10Donderdag23 juni 2022
11Donderdag30 juni 2022
12Donderdag7 juli 2022

Is seizoen 2022 van ‘Temptation Island: Love or Leave’ ook op TV te zien?

De uitzendingen van seizoen 2022 van Temptation Island: Love or Leave zijn exclusief gemaakt voor Videoland. Dat betekent dan ook dat er geen afleveringen van de realityserie op TV te zien zullen zijn, zoals bij sommige andere seizoenen van Temptation Island wel het geval was.

Is seizoen 2022 van ‘Temptation Island: Love or Leave’ ook op NLZIET te zien?

Helaas kun je ook niet op NLZIET naar Temptation Island: Love or Leave 2022 kijken, omdat hier enkel de uitzendingen van televisie en RTL XL te zien zijn. Doordat dit seizoen exclusief voor Videoland is gemaakt, kun je ook alleen op die streamingdienst de afleveringen bekijken.

Deelnemers van ‘Temptation Island: Love or Leave’ seizoen 3 (uitgezonden vanaf april 2022)

Maris en Ivo

Maris en Ivo

De ondernemende en vredelievende 27-jarige Maris (Creative Director) en de bevlogen en optimistische 28-jarige Ivo (Content Marketeer) zijn maar liefst negen jaar samen en kennen elkaar van het uitgaansleven. Maris denkt graag na over de toekomst, Ivo leeft met de dag. Maris twijfelt daardoor aan de relatie en wil onderzoeken of ze gevoelens kan ontwikkelen voor iemand anders. Ze gunt Ivo ditzelfde proces. Ivo hoopt dat Maris er door hun deelname achter komt dat Ivo de ware is.

Beeld: Tom Cornelissen via RTL / Videoland

Annebel en René

Annebel en René

De 25-jarige lieve en ambitieuze Annebel (Medewerkster klantenservice) en de sportieve en sociale 27-jarige René (Beveiliger en online personal trainer) zijn vijf jaar bij elkaar. Ze doen alles samen en wijken nooit van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij zijn wilde haren verloren is en of de playboy nog in hem zit. Annebel heeft het idee dat René haar soms voor lief neemt. Beiden zijn benieuwd of ze iemand ontmoeten die hen meer kan bieden dan ze nu al hebben.

Beeld: Tom Cornelissen via RTL / Videoland

Iris en Whitney

Iris en Whitney

De 27-jarige directe en eerlijke Iris (Beveiliger haven) en de 34-jarige sportieve en nuchtere Whitney (Brandbeveiliger) zijn drie jaar samen. De afgelopen jaren hebben ze regelmatig te maken gehad met vertrouwenskwesties. Voor het stel is hun deelname aan ‘Temptation Island: Love or Leave’ erop of eronder. Whitney wil zich graag bewijzen aan Iris en zij wil er vooral achter gaan komen of Whitney te vertrouwen is.

Beeld: Tom Cornelissen via RTL / Videoland

Linde en Jan Sietse

Linde en Jan Sietse

De 24-jarige en sociale, ondernemende Linde (Woonbegeleider Psychiatrische Afdeling) en de 26-jarige grappige en eigenwijze Jan Sietse (Ex-Marinier) zijn pas een jaar samen. De twee hebben elkaar leren kennen op Curaçao en het was meteen liefde op het eerste gezicht, maar zijn beiden wat onzeker en jaloers. Met hun deelname aan ‘Temptation Island: Love or Leave’ hopen ze dit te verminderen en erachter te komen of ze de ware voor elkaar zijn.

Beeld: Tom Cornelissen via RTL / Videoland

Verhaal, details en trailer van de realityserie

Vier koppels proberen in de zonovergoten Dominicaanse Republiek te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan en te groeien als persoon. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner?

TitelTemptation Island: Love or Leave
SoortSerie
Jaar2020-
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Romantiek
PresentatorenKaj Gorgels, Monica Geuze
Hoe ziet jouw ideale partner eruit? | Temptation Island: Love or Leave is te zien vanaf 28 april

Tekst: RTL / Videoland

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.