Hoe laat komen nieuwe afleveringen van Special Forces VIPS op Videoland en TV?

Een gloednieuw kijkcijferkanon is gelanceerd op de televisie en daarna vervolg op streamingdienst Videoland: Special Forces VIPS: Wie Durft Wint. Tien BN’ers strijden hierbij in Slovenië tijdens een keiharde militaire training om uit te zoeken waar de mens toe in staat is. Benieuwd wanneer je nieuwe uitzendingen kunt verwachten? In dit artikel vind je antwoord op de vraag: hoe laat komen nieuwe afleveringen van Special Forces VIPS op Videoland en TV?

Hoe laat komen nieuwe afleveringen van Special Forces VIPS 2021 op Videoland?

Het allereerste seizoen van Special Forces VIPS is qua uitzendingen opgedeeld in twee verschillende delen. Het eerste deel is de première en deze bestaat uit 2 afleveringen die allebei online kwamen op zondag 19 december 2021 om 21:30 uur.

Vervolgens bestaat het tweede deel van het programma uit een wekelijkse aflevering die steeds op maandag op Videoland geplaatst wordt. Vanaf 27 december 2021 kun je elke week hier op Videoland kijken naar een nieuwe episode van Special Forces VIPS. De ervaring leert dat deze afleveringen meestal tussen 00:00 uur en 04:00 uur ’s nachts online verschijnen bij de streamingdienst.

Welke afleveringen komen wanneer op TV?

RTL heeft een unieke zet gedaan voor de lancering van dit programma. Daarbij is ervoor gekozen om één enkele uitzending op TV te doen, waarna de rest van het programma vervolgd werd op de streamingdienst Videoland.

De ‘Videoland Première: Specials Forces VIPS’ was op zondagavond 19 december om 21:30 uur eenmalig te zien bij RTL 4, waardoor hij ook hier bij NLZIET terug te kijken is. Voor de rest van het seizoen zul je toch echt bij Videoland moeten zijn, want de rest van de uitzendingen komen niet meer op de televisie.

Special Forces VIPS (serie, 1 seizoen): verhaal, informatie en trailer

Tien BN’ers geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten.

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality
DeelnemersAlkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn, Imanuelle Grives

Synopsis: Videoland