Hoe laat gaat SkyShowtime precies live in Nederland?

Morgen is het eindelijk zover en wordt SkyShowtime, de thuisbasis van grote filmstudio’s als Universal Pictures, Paramount Pictures en DreamWorks, gelanceerd. Maar nu is de grote vraag: hoe laat gaat SkyShowtime live in Nederland als het straks dinsdag 25 oktober 2022 is? Wij laten je alles weten wat hierover tot nu toe bekend is.

Hoe laat kun je op 25 oktober gebruikmaken van SkyShowtime?

Men kijkt reikhalzend uit naar de komst van de nieuwe streamingdienst en daarom krijgen wij ook vaak de vraag hoe laat SkyShowtime live gaat in Nederland. De ervaring leert namelijk dat de releasetijd van nieuwe streamingdiensten nogal kan verschillen. Zo werd de applicatie van Viaplay al de avond van tevoren gelanceerd en stond HBO Max in de loop van de ochtend live.

Inmiddels weten we dat het onverstandig is om vanavond tot middernacht op te blijven of om middenin de nacht al de wekker te gaan zetten. We kunnen namelijk nu laten weten dat de streamingdienst om 07:00 uur ’s ochtends live is gegaan op dinsdag 25 oktober. Op dat moment kwam een groot deel van het aanbod van SkyShowtime direct online komen te staan, waarna de komende maanden nog veel extra films en series toegevoegd zullen worden.

Wat is het aanbod van SkyShowtime in Nederland?

De twee bedrijven achter SkyShowtime bezitten acht grote filmstudio’s: Universal Pictures, DreamWorks, SkyStudios, Showtime, Paramount Pictures, Peacock, Paramount+ en Nickelodeon. Gezamenlijk moeten zij zorgen voor een gigantisch aanbod. Zo werd er eerder al gezegd dat we 10.000 uur aan content op de streamingdienst kunnen verwachten. Maar om wat voor series en films gaat dit dan?

Bij SkyShowtime kun je kijken naar exclusieve televisiepremières van recente bioscoopfilms, nieuwe en exclusieve series, content voor kinderen en families en een selectie aan iconische titels. In onderstaande trailer krijg je alvast een voorproefje van de content die we kunnen verwachten.

Meer informatie over deze nieuwe streamingdienst

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwe platform? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en check regelmatig onze social media-kanalen. Verder volg je de laatste nieuwtjes rondom deze nieuwe streamingdienst ook in de Facebook-groep met Nederlandse SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.