Hoe laat komen afleveringen van ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ op Amazon Prime Video?

Op vrijdag 2 september 2022 was het dan eindelijk zover en verschenen de eerste twee afleveringen van de The Lord of the Rings-serie The Rings of Power op Amazon Prime Video. Wil jij voor elke nieuwe episode de wekker zetten, maar heb je geen idee hoe laat je klaar moet gaan zitten? Wij helpen je uit de brand. In dit artikel gaan we in op de vraag: hoe laat komt The Lord of the Rings: The Rings of Power op Amazon Prime Video?

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Hoe laat komen de afleveringen van ‘The Rings of Power’ op Amazon Prime Video in Nederland?

Als je er direct als eerste bij wilt zijn en je je wekker wilt zetten voor de gloednieuwe afleveringen, moet je natuurlijk wel weten hoe laat ze gelanceerd worden. The Lord of the Rings: The Rings of Power ging in première op 1 september om 21:00 uur ET (Eastern Time), zoals Prime Video via een Twitterbericht heeft laten weten. Vanwege de tijdsverschillen—dit is 6 uur eerder dan de klok die we in Nederland hanteren—verschenen de eerste twee afleveringen hier om 03:00 uur ’s nachts op de streamingdienst.

Wel belangrijk om even te weten: alleen de eerste afleveringen werden zo vroeg gelanceerd. De weken daarna verschijnen de afleveringen steeds om 00:00 uur ET, wat voor ons om 06:00 uur ’s ochtends is.

Hoeveel afleveringen telt seizoen 1 van ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’?

Het eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power zal in totaal bestaan uit 8 afleveringen die wekelijks op de vrijdagen gelanceerd worden. We gingen op vrijdag 2 september 2022 goed van start met twee afleveringen, daarna volgt er iedere week één nieuwe episode. De laatste zal op 14 oktober verschijnen. Bekijk hieronder het uitgebreide uitzendschema om dit allemaal nog even op een rij te zien.

AfleveringTitelReleasedatumNederlandse tijd
1“Shadow of the Past”2 september 202203:00 uur
2“Adrift”2 september 202203:00 uur
3“Adar”9 september 202206:00 uur
4“The Great Wave”16 september 202206:00 uur
5“Partings”23 september 202206:00 uur
6“Udûn”30 september 202206:00 uur
7“The Eye”7 oktober 202206:00 uur
8NNB14 oktober 202206:00 uur

Hier gaat de langverwachte ‘The Lord of the Rings’-prequelserie van Prime Video over

Een tijdperk van vrede komt ten einde en een reeks personages moet de heropleving van het kwaad in Midden-aarde het hoofd bieden. Van de donkere diepten van de Nevelbergen tot de majestueuze wouden van Lindon, het adembenemende eilandenrijk Númenor en de verste uithoeken van de wereld laten deze koninkrijken en personages sporen na die tot lang na hun dood te zien zullen zijn.


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.