Hoe laat komt ‘Outer Banks’ seizoen 3 op Netflix?

Donderdag 23 februari is het eindelijk zover: dan keren de Pogues terug naar Netflix! Op die datum is het tien afleveringen tellende seizoen 3 van Outer Banks te zien. Maar na twee jaar wachten ben je misschien wel zo enthousiast dat je je wekker ervoor wil zetten of er ‘s nachts voor wil opblijven. Dan is het wel handig om te weten op welk tijdstip je voor de buis kunt gaan zitten. Daarom beantwoorden we in dit artikel de vraag: hoe laat komt Outer Banks seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt seizoen 3 van ‘Outer Banks’ op Netflix?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het heeft geen zin om woensdagavond op te blijven, want de nieuwe afleveringen verschijnen niet direct om twaalf uur ‘s nachts op de streamingdienst. In plaats daarvoor worden ze donderdag 23 februari om 09:00 uur ‘s ochtends (Nederlandse tijd) live gezet.

Dit heeft te maken met de tijdsverschillen. Op het moment dat het in de Verenigde Staten (op de plek waar het hoofdkantoor van Netflix zich bevindt) namelijk 12:00 uur ‘s nachts wordt, gaat het nieuwe seizoen van de serie wereldwijd live. Wij moeten er gevoelsmatig dus íéts langer op wachten.

Outer Banks 3 | Officiële trailer | Netflix

Hoeveel afleveringen telt seizoen 3 van ‘Outer Banks’?

‘s Avonds opblijven kan dus niet, maar de hele dag bingewatchen kan wél. Het derde seizoen van Outer Banks telt namelijk tien afleveringen en die worden allemaal op hetzelfde moment live gezet. De titels van de episodes zijn ook al bekend; we hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Poguelandia”Donderdag23 februari 2023
2“The Bells”Donderdag23 februari 2023
3“Fathers and Sons”Donderdag23 februari 2023
4“The Diary”Donderdag23 februari 2023
5“Heists”Donderdag23 februari 2023
6“The Dark Forest”Donderdag23 februari 2023
7“Happy Anniversary”Donderdag23 februari 2023
8“Tapping the Rudder”Donderdag23 februari 2023
9“Welcome to Kitty Hawk”Donderdag23 februari 2023
10“Secret of the Gnomon”Donderdag23 februari 2023

Verhaal en informatie van de serie

Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.

TitelOuter Banks
SoortSerie
Jaar2020-
Duur3 seizoenen
CategorieActie, Misdaad, Drama
IMDb7,6 uit 53.000 stemmen
MakersShannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate
CastChase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Charles Esten, Drew Starkey, Austin North, Carlacia Grant, Adina Porter

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.