Hoe laat komt Outer Banks seizoen 2 naar Netflix op 30 juli 2021?

Het tweede seizoen van Outer Banks komt naar Netflix! Vanaf vrijdag 30 juli 2021 is het dan eindelijk zo ver. We krijgen vaak de vraag om welke tijd je klaar moet zitten, dus in dit artikel vind je het antwoord op de vraag: hoe laat komt Outer Banks seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt Outer Banks seizoen 2 op Netflix?

Benieuwd of je de wekker moet zetten op vrijdag 30 juli 2021? Om 09:00 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) zal het volledige tweede seizoen van de populaire serie Outer Banks in één keer op Netflix te zien zijn. Dat zijn 10 afleveringen tegelijkertijd, dus meer dan genoeg kijkplezier.

Verhaallijn in het vervolgseizoen van de serie

In seizoen 2 zijn John B & Sarah na hun spannende ontsnapping op de vlucht – en tot over hun oren in de Bahamas. Nieuwe vrienden brengen ook nieuwe vijanden als ze weer op het spoor van het goud zijn, terwijl de inzet voor Kiara, Pope, en JJ thuis snel escaleert. De 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Het avontuur van je leven wacht, maar de wateren die nog niet in kaart zijn gebracht, betekenen dat onze Pogues alles moeten doen wat ze kunnen om er levend uit te komen.

Trailer van Outer Banks seizoen 2 op Netflix