Hoe laat komt elke nieuwe aflevering van ‘Special Forces VIPS’ online?

Op zondag 28 januari 2024 verschijnt het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS. Onder leiding van de staf gaan 12 bekende Nederlanders de uitdaging van hun leven aan. Iedere week zal er een nieuwe episode verschijnen. Maar hoe laat komen alle nieuwe afleveringen eigenlijk online? In dit artikel geven we antwoord op deze vraag.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Nieuw seizoen ‘Special Forces VIPS’ te zien op Videoland

Nadat we eerder dit jaar werden getrakteerd op een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle, verschijnt er op zondag 28 januari 2024 op Videoland een gloednieuw seizoen van Special Forces VIPS. Het concept van het 4e seizoen blijft onveranderd: een aantal BN’ers volgt een van de zwaarste militaire trainingen die er is. Nikki Koppedraaijer zal Sander Aarts vervangen als staflid tijdens het nieuwe seizoen.

👉 Bekijk hier alle 12 deelnemers van Special Forces VIPS 2024.

Op dit tijdstip komt de nieuwe aflevering van ‘Special Forces VIPS’ online

Op zondag 28 januari 2024 gaat het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS van start. Kijkers kunnen direct van de eerste twee afleveringen genieten. De overige episodes zullen zes weken lang op Videoland verschijnen. Afleveringen op deze streamingdienst verschijnen doorgaans tussen 00:00 uur en 04:00 uur ’s nachts. Dit betekent dat je in de nacht van zaterdag op zondag al kunt kijken naar een spiksplinternieuwe aflevering.

Het tijdstip waarop afleveringen online komen bij streamingdiensten in Nederland verschilt erg per platform. Zo is Prime Video van Amazon met stipt 00:00 uur doorgaans erg vroeg. Disney+ houdt daarentegen net als Netflix bij ‘Original’ films en series 9 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) aan.

Meer informatie over de serie

Bekende en onbekende Nederlanders worden gedwongen hun grenzen mijlenver te verleggen. Ze doen mee aan de zwaarste training van Nederland en geven de controle compleet uit handen. Hun lot wordt bepaald door voormalige Special Forces Operators. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieReality
KandidatenDemi de Boer, Thijs Boermans, Edith Bosch, Kim Feenstra, Olcay Gulsen, Merlijn Kamerling, Ayoub Louihrani, London Loy, Bizzey, Harrie Snijders, Maria Tailor, Demy de Zeeuw
StafErik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar, Nikki Koppedraaijer

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.