Hoe laat komt elke nieuwe aflevering van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ online?

We hebben slechts één woord om het nieuwe jaar in te luiden: drama. Op maandag 1 januari 2024 zijn namelijk de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle verschenen. Onder leiding van presentator Valerio Zeno vertrekken deze keer dertien diva’s naar Suriname. Iedere week zal er een nieuwe episode verschijnen. Maar hoe laat komen alle nieuwe afleveringen eigenlijk online? In dit artikel geven we antwoord op deze vraag.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Videoland lanceert nieuw seizoen van ‘Echte Meisjes in de Jungle’

Nadat de realityserie Echte Meisjes in de Jungle na tien jaar op tv terugkeerde, kon een nieuw seizoen niet lang uitblijven. In 2024 vertrekken dertien dames naar de jungle. Ditmaal niet naar Laos, maar naar Suriname. Dit is overigens ook de plek waar het in 2011 allemaal begon. Uiteraard is ook presentator Valerio Zeno weer van de partij. Maar dit is niet het enige bekende gezicht dat we terugzien. Zo keren ook Esmee (Ex On The Beach, Good Luck Guys), Michella Kox en Louisa Janssen terug naar de jungle.

Op dit tijdstip komt de nieuwe aflevering van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ online

Op maandag 1 januari 2024 is het nieuwe seizoen van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ van start gegaan. Kijkers konden direct van de eerste twee afleveringen genieten. De overige episodes zullen wekelijks op Videoland verschijnen. Afleveringen op deze streamingdienst verschijnen doorgaans tussen 00:00 uur en 04:00 uur ’s nachts. Dit betekent dat je vanaf middernacht op zondag-maandag al kunt kijken naar de nieuwste drama.

Het tijdstip waarop afleveringen online komen bij streamingdiensten in Nederland verschilt erg per platform. Zo is Prime Video van Amazon met stipt 00:00 uur doorgaans erg vroeg. Disney+ houdt daarentegen net als Netflix bij ‘Original’ films en series 9 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) aan.

Meer informatie over de serie

Influencers moeten zien te overleven in de wildernis, maar met name met elkaar. Aan presentator Valerio de taak om de dames een beetje fatsoenlijk met elkaar om te laten gaan.

TitelEchte Meisjes In De Jungle
SoortSerie
Jaar2023
TaalNederlands
Duur2 seizoenen
CategorieReality
DeelnemersDeveny Sooda, Famke Louise, Imen Dirie, Jacomien Zoer, Kelly van der Veer, Lesley Versprille, Louisa Janssen, Michella Kox, Michelle Loots, Shanta Bakker, Shirley Cramer, Esmee Ipema, Vonneke Bonneke

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.