Hoe laat komt Mocro Maffia seizoen 4 op Videoland?

De laatste uurtjes zijn geslagen, het is nu bijna zo ver… Ben je al aan het aftellen naar de lancering van Mocro Maffia seizoen 4? Dan vraag je je vast af hoe het precies zit met de tijd waarop de afleveringen online verschijnen. In dit artikel geven we aan hoe laat Mocro Maffia seizoen 4 op Videoland komt.

Hoe laat komen de afleveringen van Mocro Maffia seizoen 4 op Videoland?

Bij Netflix werkt het met tijden van lanceringen eigenlijk heel simpel. Netflix Original-films en series verschijnen altijd om 09:00 uur ‘s ochtends op de streamingdienst op de afgesproken dag. Het hoofdkantoor van Netflix bevindt zich namelijk in Californië, waar ze de tijdzone Pacific Time (PT) hanteren. Als het hier in Nederland 09:00 uur ‘s ochtends is, is het daar 00:00 uur ‘s nachts. En precies wanneer 15 oktober 2021 begint bij het hoofdkantoor, om 00:00 uur Pacific Time en dus om 09:00 uur Midden-Europese Tijd (Nederlandse tijd), wordt de serie online gezet bij Netflix.

Videoland werkt anders. Zij communiceren niet één specifieke tijd waarop afleveringen online komen. Wel leert de ervaring dat deze afleveringen meestal tussen 00:00 uur en 04:00 uur ‘s nachts live gaan op de streamingdienst. Mocht je dus om 12 uur ’s nachts zitten refreshen, dan kun je bedrogen uitkomen. Maar als je ’s ochtends vroeg de wekker zet om meteen te gaan kijken, dan ben je vast op tijd. Veel kijkplezier!

Dit kun je verwachten wanneer het vierde seizoen van Mocro Maffia online staat

Benieuwd wat je kunt verwachten van de nieuwe afleveringen? Misschien was jij wel één van de gelukkigen die met een geheime code al via S04E01.download naar aflevering 1 heeft kunnen kijken. Mocht dat niet zo zijn, dan hebben we nog steeds een hele leuke video voor je met meer informatie.

Recentelijk had Complex NL namens de redactie van Streamwijzer een interessant gesprek met Walid & Marouane uit de cast van de Nederlandse hitserie. Zij gaven in de onderstaande video aan dat S4 “shockerend” wordt en dat we een “andere kant” van een aantal karakters te zien gaan krijgen. Spannend dus!

Verhaal, trailer en eerste minuut zijn al gedeeld door Videoland

Naast het feit dat recentelijk de teaser, officiële trailer en zelfs de eerste minuut al door Videoland zijn gedeeld, heeft de streamingdienst ook al bekendgemaakt wat er allemaal gaat gebeuren in seizoen 4 van Mocro Maffia.

In het vierde seizoen duurt de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez weg te ruimen. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf.

Samira probeert de moord op Mo de Show weg te stoppen door verder te gaan met haar leven alsof er niets is gebeurd. Wanneer ze bij een buurtbijeenkomst de ernst van haar situatie begint in te zien, zijn de ogen van rechercheur Moussaoui al op haar gericht en zal ze hem van zich af moeten schudden. Hiervoor negeert ze haar man Taxi, met wie ze in een relatiecrisis is beland, en schakelt ze de hulp in van Tonnano.

Na de dood van zijn maatje Ibo en de hereniging met zijn vader, keert Komtgoed de criminele wereld die hem opslokte, de rug toe. Dit tot ongenoegen van zijn vrienden die uit zijn op wraak voor Ibo, maar ook een ongeduldige Tonnano in hun nek hebben hijgen, die op zijn beurt Komtgoed probeert te vinden vanwege een opgelopen schuld. Als de buurtgemeenschap lucht krijgt van de situatie van de jongens, worden alle zeilen bijgezet om ze uit handen van de criminele wereld te houden.