Hoe laat gaat HBO Max precies live in Nederland?

Morgen is het zo ver: HBO Max, de nieuwste toevoeging aan het Nederlandse streaminglandschap, wordt gelanceerd. Men kijk reikhalzend uit naar de grote catalogus van films en series. Maar nu is de vraag: hoe laat gaat HBO Max live in Nederland als het straks dinsdag 8 maart 2022 is?

Hoe laat kun je op 8 maart gebruik maken van HBO Max?

Let op dat je niet om klokslag 12 uur ’s nachts aan het hopen bent om één van de allereerste Nederlanders met een account bij HBO Max te zijn, want dan zal de streamingdienst nog niet te ontvangen zijn.

Het Twitter-account @HBOMaxNL beantwoordde eerder al de vraag wat de lanceringstijd in Nederland zal zijn. Helaas wordt er geen precieze tijd naar buiten gebracht, maar het officiële antwoord is ‘in de loop van de ochtend’. Je kunt nu wel alvast het aanbod van HBO Max in Nederland bekijken. Ook hebben we een vijfdelige reeks van uitgelichte titels met trailer en verhaal gelanceerd: deel 1, deel 2, deel 3, deel 4 en deel 5.

Update: Fantastisch nieuws, want ze zijn bij WarnerMedia vroeg met lanceren. Lees er alles over in het artikel ‘Nieuwe streamingdienst HBO Max is nu te zien in Nederland‘. Ook vind je onze recensie en eerste indruk van HBO Max. 🥳

App van HBO Max downloaden is in Nederland ook niet mogelijk

De afgelopen weken werd door veel liefhebbers van films en series gehoopt dat er al een app van HBO Max in Nederland te downloaden zou zijn voor de lancering, zodat ze alvast wat rond konden snuffelen door het aanbod van de videodienst. Helaas was dat niet mogelijk.

In ons artikel over de app van HBO Max in Nederland vind je welke apparaten allemaal toegang zullen krijgen tot een applicatie wanneer de streamingdienst ‘in de loop van de dag’ live zal gaan op dinsdag 8 maart. Zorg dus dat je alvast klaar zit, want het zal dan direct mogelijk zijn om je download te starten.

Bij de lancering van Viaplay vorige week waren ze extra vroeg

Als we van de première van Viaplay in Nederland hebben mogen leren, dan weten we dat streamingdiensten niet per se heel strak zijn met tijden. De avond van tevoren werd namelijk de applicatie al gelanceerd, waaruit bleek dat een abonnement plotseling tijdelijk 28% goedkoper was.

Ook HBO Max heeft een hele toffe kortingsactie. Een abonnement op HBO Max kost namelijk €5,99 – €7,99 per maand, maar je bespaart meer dan 34% wanneer je kiest voor een lidmaatschap voor een jaar. Dan betaal je omgerekend nog slechts €3,92 (Basic) of €5,00 (Standard) p/m.

HBO Max in Nederland