Hoe laat komt ‘Emily in Paris’ seizoen 3 op Netflix?

Morgen is het zover en keert Emily Cooper terug naar Netflix. Woensdag 21 december is de datum die je met rood in je agenda kunt omcirkelen, want dan is het derde seizoen van Emily in Paris te zien. Maar op welk tijdstip kun je nu eigenlijk voor de buis gaan zitten om de nieuwe afleveringen te bekijken? En kun je er ’s nachts voor opblijven of komen de afleveringen pas in de loop van de dag online? In dit artikel beantwoorden we de vraag: hoe laat komt Emily in Paris seizoen 3 op Netflix?

Hoe laat komt seizoen 3 van ‘Emily in Paris’ op Netflix?

Emily bleef met een hele hoop vragen en dilemma’s achter aan het einde van seizoen 2. Kiest ze voor Alfie of Gabriel? En blijft ze in Parijs om voor Sylvie te werken of gaat ze toch voor haar carrière in Chicago? Het is dus logisch dat je met smart zit te wachten op het derde seizoen. Op woensdag 21 december is het dan eindelijk zover. Maar hoe laat moet je klaar gaan zitten? Het gloednieuwe seizoen wordt om 09:00 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) aan het aanbod van de streaminggigant toegevoegd.

Midden in de nacht voor de buis zitten heeft dus geen zin; de afleveringen verschijnen in Nederland pas in de ochtend. Dit komt door de verschillende tijdzones—in bepaalde delen van Amerika is het dan nét 12:00 uur ‘s nachts, zo ook op de plek waar het hoofdkantoor van Netflix gevestigd is. Op het moment dat het daar 21 december wordt, wordt het derde seizoen van de serie dus in de hele wereld live gezet.

Hoeveel afleveringen telt seizoen 3 van ‘Emily in Paris’?

Het derde seizoen van Emily in Paris telt tien afleveringen en de titels van de afleveringen zijn ook al bekend. Hieronder hebben we dit in een handig overzicht voor je op een rijtje gezet.

AfleveringTitelReleasedatumNederlandse tijd
1“J’ai Deux Amours (I Have Two Lovers)”21 december09:00 uur
2“What’s It All About…”21 december09:00 uur
3“Coo D’état”21 december09:00 uur
4“Live from Paris, It’s Emily Cooper”21 december09:00 uur
5“Ooo La La Liste”21 december09:00 uur
6“Ex-En-Provence”21 december09:00 uur
7“How To Lose a Designer in 10 Days”21 december09:00 uur
8“Fashion Victim”21 december09:00 uur
9“Love Is in the Air”21 december09:00 uur
10“Charade”21 december09:00 uur

Alle afleveringen worden tegelijkertijd online gezet op 21 december, dus dat wordt bingen! En we hebben nog meer goed nieuws voor je, want afscheid nemen van Emily en de anderen hoeft nog niet. Een vierde seizoen is namelijk ook al aangekondigd. Daar moeten we waarschijnlijk wel tot het najaar van 2023 op wachten. Via je mail houden we je op de hoogte van de exacte releasedatum.

Verhaal en informatie van de serie

Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

TitelEmily in Paris
Jaar2020-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek, Komedie
MakerDarren Star
CastLily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.