Hoe laat gaat Disney Plus Star live op 23 februari?

Morgen, op 23 februari 2021, is het dan eindelijk zo ver: de nieuwe categorie Star komt online bij Disney+ en direct zullen 315 nieuwe films en series voor volwassenen online verschijnen. Ben je benieuwd hoe laat dit precies zal gebeuren? Hieronder vind je een countdown en in dit artikel beantwoorden we ook de vraag: hoe laat komt Disney+ Star online op 23 februari 2021?

Hoe laat komt Disney+ Star online op 23 februari 2021?

Rond middernacht zal Disney+ beginnen met het updaten van de streamingdienst, waardoor we verwachten dat ergens in het midden van de nacht de eerste apparaten naar de nieuwe films en series kunnen kijken op Disney’s video on demand-platform. Tussen 00:00 uur en 06:00 uur komen de eerste titels online, dus reken er maar op dat je direct kunt beginnen met kijken als je wakker wordt.

Ga direct naar Disney+ om de films en series te bekijken of om een abonnement te nemen 🍿

Komst van Disney+ Star brengt nieuwe films en series, maar ook prijsverhoging

De nieuwe categorie Star komt over luttele uren naar Disney+ en direct zullen er 315 nieuwe films en series voor volwassenen worden toegevoegd. In het eerste jaar zullen er welgeteld 1.000 nieuwe films en series voor oudere kijkers toegevoegd worden aan het aanbod van de streamingdienst, wat ongekend veel is voor een nieuw aantal toevoegingen aan een video on demand-platform in één dag. Disney+ gaat hiermee direct de strijd aan met concurrenten als Netflix en Amazon Prime Video.

→ Bekijk direct het volledige aanbod van Disney+ Star in een handig overzicht op Streamwijzer ✅

In het aanbod is te zien dat er direct op de eerste dag films en series van absolute topkwaliteit als Grey’s Anatomy, Deadpool, Prison Break, Die Hard en nog heel veel meer naar de streamingdienst zullen komen. De afgelopen week hebben we in 6 delen steeds 10 titels uitgelicht die online te zien zullen zijn. Bekijk hiervoor onze overzichten in deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5, en deel 6 om alvast op de hoogte te zijn van de nieuwe titels op Disney+.

Infographic: zo bespaar je alleen vandaag nog 22% op de kosten van een abonnement

Als je op dit moment nog geen abonnement hebt op Disney+, dan vraag je je natuurlijk af hoe je de laagste prijs voor je abonnement kunt betalen en hoe je nu nog flinke korting kunt pakken. Ook huidige abonnees zijn benieuwd wat er precies met de kosten van hun lidmaatschap staat te gebeuren.

Het blijkt dat je het meest voordelig uit bent qua prijs door vandaag nog een jaarabonnement af te sluiten (vóór 23 februari 2021, want dan krijg je 12 maanden lang 22% korting) of anders door nog vóór 23 februari 2021 een maandabonnement te nemen om 6 maanden lang 22% korting te krijgen. Hieronder vind je hoe dit werkt in een overzichtelijke infographic.

Maandabonnement jaarabonnement Disney Plus Star 23 februari 2021
Bespaar nu 22% op een Disney+ abonnement door vóór 23 februari 2021 een lidmaatschap te nemen. Je krijgt vanaf 23 februari ook direct toegang tot alle nieuwe films en series voor volwassenen die door de komst van Star worden toegevoegd.