Hoe laat komen alle 8 afleveringen van Bridgerton seizoen 2 op Netflix?

Is de wekker al gezet? Ben je al aan het aftellen? Het tweede seizoen van Bridgerton staat nu echt op het punt van beginnen bij Netflix. Op vrijdag 25 maart 2022 is het zo ver. Maar jij zou natuurlijk graag willen weten hoe laat je voor de buis kunt gaan zitten om alle afleveringen te bekijken. Hierover vind je het antwoord op de vraag: hoe laat komt Bridgerton seizoen 2 op Netflix?

Hoe laat komt seizoen 2 van Bridgerton op Netflix?

Netflix Original-films en series verschijnen altijd om 09:00 uur ‘s ochtends op de streamingdienst op de afgesproken dag. Seizoen 2 van Bridgerton zal dus vanaf vrijdag 25 maart 2022 om 09:00 uur ‘s ochtends te zien zijn op Netflix.

Het hoofdkantoor van Netflix bevindt zich namelijk in Californië, waar ze de tijdzone Pacific Time (PT) hanteren. Als het hier in Nederland 09:00 uur ‘s ochtends is, is het daar 00:00 uur ‘s nachts. En precies wanneer 25 maart 2022 begint bij het hoofdkantoor, om 00:00 uur Pacific Time en dus om 09:00 uur Midden-Europese Tijd (Nederlandse tijd), wordt de serie online gezet bij Netflix.

Hoeveel afleveringen telt seizoen 2 van de Netflix-serie ‘Bridgerton’?

Het eerste seizoen van Bridgerton bestond uit 8 afleveringen en dit keer zal het aantal episodes dan ook geen verrassing voor je zijn. Netflix heeft ons namelijk laten weten dat seizoen 2 in totaal wederom uit 8 afleveringen zal bestaan. Je zult ook niet hoeven wachten op nieuwe episodes, want ze komen allemaal tegelijkertijd naar de streamingdienst op vrijdag 25 maart 2022.

Verhaal: hier gaat seizoen 2 van Bridgerton over

Gedreven door zijn plicht om de familienaam hoog te houden lijkt Anthony’s zoektocht naar een debutante die aan zijn onmogelijke eisen voldoet op niets uit te lopen. Maar dan arriveren Kate (Simone Ashley) en haar jongere zus Edwina (Charithra Chandran) Sharma uit India. Wanneer Anthony Edwina het hof begint te maken, ontdekt Kate de ware aard van zijn bedoelingen. Een echte liefdesmatch lijkt niet hoog op zijn prioriteitenlijstje te staan en ze besluit alles in het werk te stellen om de verbintenis tegen te houden.

Echter lijken Kate en Anthony’s verhitte discussies hen alleen maar dichter bij elkaar te brengen, wat de zaken aan beide kanten niet makkelijker maakt. Ondertussen verwelkomen de Featheringtons hun nieuwste erfgenaam op hun landgoed terwijl Penelope (Nicola Coughlan) een diep geheim bewaart voor de mensen die het dichtst bij haar staan.

Derde en vierde deel van de serie zijn ook al bevestigd door Netflix

Mocht je bang zijn dat er binnenkort een einde aan deze serie gaat komen, dan hebben we goed nieuws voor je. De komst van een derde én vierde seizoen van Bridgerton zijn al bevestigd door de streamingdienst. Er liggen dus nog heel wat kijkuurtjes in het verschiet. Veel plezier!


Synopsis: Netflix