Hoe laat komt BOOS elke donderdag online?

Al voordat BOOS met de schokkende onthullingen over de misstanden bij The Voice enorm veel stof deed opwaaien, was de YouTube-serie met Tim Hofman erg populair. Veel mensen zitten er wekelijks voor klaar, maar niet iedereen weet wanneer de afleveringen precies op YouTube komen te staan. Daarom beantwoorden wij in dit artikel de vraag: hoe laat komt BOOS elke donderdag online?

Hoe laat komen afleveringen van BOOS op YouTube?

Wekelijks zendt BNNVARA een nieuwe uitzending van het online programma BOOS uit via YouTube. Elke donderdag om 4 uur ‘s middags komt er een gloednieuwe aflevering online.

De afleveringen zijn over het algemeen tussen de 20 en 40 minuten, met de uitzending over de misstanden rondom The Voice of Holland, die een zendtijd had van 1,5 uur, als uitschieter. Deze aflevering deed veel stof opwaaien, werd bijna 11 miljoen keer bekeken en is uitgeroepen tot het TV Moment van het Jaar (televisieseizoen 2021/2022).

TVOH: OVER LINDE DE JONG, RICK BRUG EN JOHN DE MOL | BOOS S08E01

Is BOOS ook op televisie te zien?

Er komen ook regelmatig vragen binnen over het lineair kijken van de BOOS-afleveringen. Veel mensen willen weten of deze serie ook op televisie te zien is. Hoewel BOOS gemaakt is in samenwerking met BNNVARA is het een online programma, waardoor het niet mogelijk is om op een Nederlandse TV-zender naar de uitzendingen te kijken. Het is enkel mogelijk om het via YouTube te zien.

Meer informatie over de online serie met Tim Hofman

In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ze weten! Zij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw. Elke donderdag om 16:00 uur op het YouTube-kanaal van BOOS.


Synopsis: BOOS / BNNVARA
Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.