Hoe laat komen afleveringen van ‘Ahsoka’ op Disney+?

Het moment waar veel Star Wars-fans reikhalzend naar uitkijken, breekt bijna aan: deze maand verschijnt de splinternieuwe serie Ahsoka op Disney+. Om precies te zijn is het op woensdag 23 augustus zover. Misschien ben jij wel zó benieuwd dat je je wekker wil gaan zetten. Maar hoe laat moet je eigenlijk klaar zitten? Wij helpen je uit de brand door antwoord te geven op de vraag: hoe laat komt Ahsoka op Disney+?

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hoe laat komen de afleveringen van ‘Ahsoka’ op Disney+ in Nederland?

In augustus 2023 verschijnt de Star Wars-serie Ahsoka op Disney+. Iedere woensdag is het tijd voor een gloednieuwe episode waarin het verhaal van Jedi-strijder Ahsoka Tano verteld wordt. Waarschijnlijk kijk je er wekelijks reikhalzend naar uit, maar dan is het wel goed om te weten om welk tijdstip je voor de buis kunt gaan zitten.

Disney+ zet afleveringen van series over het algemeen live op het moment dat het op de locatie van hun hoofdkantoor in de Verenigde Staten middernacht wordt. Dit is dus 00:00 uur Pacific Standard Time. Omdat wij ons natuurlijk in een andere tijdszone bevinden, is het bij ons wat later: hier is het dan 09:00 uur ‘s ochtends. Dit is in Nederland dan ook het tijdstip waarop je nieuwe afleveringen van Ahsoka kunt verwachten.

Ahsoka | Teaser Trailer | Disney+

Hoeveel afleveringen telt seizoen 1 van ‘Ahsoka’?

Het eerste seizoen van Ahsoka gaat op woensdag 23 augustus van start met twee afleveringen en loopt tot woensdag 4 oktober. Met iedere week een nieuwe aflevering betekent dit dat je uiteindelijk naar acht delen kunt kijken, iedere woensdagochtend om 09:00 uur (Nederlandse tijd). Bekijk hieronder het uitgebreide uitzendschema om dit allemaal nog even op een rij te zien.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Woensdag23 augustus 202309:00 uur
2Woensdag23 augustus 202309:00 uur
3Woensdag30 augustus 202309:00 uur
4Woensdag6 september 202309:00 uur
5Woensdag13 september 202309:00 uur
6Woensdag20 september 202309:00 uur
7Woensdag27 september 202309:00 uur
8Woensdag4 oktober 202309:00 uur

Meer informatie over de serie

Ahsoka speelt zich af na de val van het Keizerrijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano, terwijl zij een opkomende bedreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

TitelAhsoka
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Actie, Avontuur
MakerDave Filoni
CastRosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.