Hoe laat komen afleveringen van ‘Secret Invasion’ op Disney+?

Marvel-fans keken reikhalzend uit naar de komst van de nieuwe serie Secret Invasion op Disney+ en op woensdag 21 juni was het eindelijk zover. Ben jij iedere woensdag benieuwd naar de splinternieuwe aflevering, maar heb je geen idee hoe laat je klaar moet gaan zitten? Wij helpen je uit de brand. In dit artikel gaan we in op de vraag: hoe laat komt Secret Invasion op Disney+?

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hoe laat komen de afleveringen van ‘Secret Invasion’ op Disney+ in Nederland?

In juni 2023 was het eindelijk zover: toen verscheen de Marvel-serie Secret Invasion op Disney+. Iedere woensdag is het tijd voor een gloednieuwe episode. Waarschijnlijk kijk je er wekelijks reikhalzend naar uit, maar dan is het wel goed om te weten om welk tijdstip het zover is. Dat kunnen wij je vertellen.

Over het algemeen zet Disney+ nieuwe afleveringen live op het moment dat het op de locatie van hun hoofdkantoor in de Verenigde Staten middernacht wordt. Dit is dus 00:00 uur Pacific Standard Time. Vanwege de tijdsverschillen is het bij ons wat later; hier in Nederland is het dan 09:00 uur ‘s ochtends. Dit is daarom het tijdstip waarop je nieuwe afleveringen van Secret Invasion kunt verwachten.

Marvel Studios’ Secret Invasion | Official Trailer | Disney+

Hoeveel afleveringen telt seizoen 1 van ‘Secret Invasion’?

Het eerste seizoen van Secret Invasion bestond uit zes afleveringen, die in Nederland iedere week op de woensdagen op Disney+ verschenen, tot de seizoensfinale op 26 juli. Bekijk hieronder het uitgebreide uitzendschema om dit allemaal nog even op een rij te zien.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Woensdag21 juni 202309:00 uur ‘s ochtends
2Woensdag28 juni 202309:00 uur ‘s ochtends
3Woensdag5 juli 202309:00 uur ‘s ochtends
4Woensdag12 juli 202309:00 uur ‘s ochtends
5Woensdag19 juli 202309:00 uur ‘s ochtends
6Woensdag26 juli 202309:00 uur ‘s ochtends

Meer informatie over de serie

In de nieuwe Marvel Studios-serie Secret Invasion, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een clandestiene invasie van de aarde, door een factie van vormveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.

TitelSecret Invasion
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
CastSamuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Emilia Clarke, Olivia Colman, Kinsley Ben-Adir

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.