Hoe laat komt de nieuwe aflevering van ‘The Acolyte’ online?

Star Wars-fans zitten iedere week klaar voor een gloednieuwe aflevering van The Acolyte. De serie draait om een Jedi-meester die lijnrecht tegenover een gevaarlijke krijger uit zijn verleden komt te staan. Kijk jij iedere woensdag uit naar een nieuwe aflevering, maar heb je geen idee hoe laat je klaar moet gaan zitten? Wij helpen je uit de brand. In dit artikel gaan we in op de vraag: hoe laat komt The Acolyte op Disney+ op woensdag?

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hoe laat komen de afleveringen van ‘The Acolyte’ op Disney+?

Het is tijd voor The Acolyte. Deze kersverse Star Wars-serie duikt terug in de tijdlijn, naar de periode ongeveer 100 jaar vóór Star Wars: Episode I – The Phantom Menace. We vertrekken dus dus naar de laatste (en meest machtige) dagen van het High Republic-tijdperk en volgen Jedi-meester Sol. Hij onderzoekt een reeks moorden op Jedi, gepleegd door een gevaarlijke krijger uit zijn verleden.

Disney+ zet de afleveringen van The Acolyte in de Verenigde Straten iedere dinsdag rond 6 uur ’s avonds online. Vanwege het tijdsverschil is het bij ons dan al woensdag; 03:00 uur ’s nachts om precies te zijn. Midden in de nacht van dinsdag op woensdag verschijnt de serie dus in het aanbod. Het eerste wat je woensdagochtend kunt doen, is het kijken van de serie.

Hoeveel afleveringen telt ‘The Acolyte’ seizoen 1?

Het eerste seizoen van The Acolyte bestaat uit acht afleveringen, die dus op woensdagen om 03:00 uur ’s nachts in het aanbod van Disney+ verschijnen. Op de premièredatum, woensdag 5 juni, werden we direct getrakteerd op twee episodes en daarna kun je er iedere week naar eentje kijken, tot de seizoensfinale op 17 juli. Bekijk hieronder het uitgebreide uitzendschema om dit allemaal nog even op een rij te zien.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Woensdag5 juni 202403:00 uur ’s nachts
2Woensdag5 juni 202403:00 uur ’s nachts
3Woensdag12 juni 202403:00 uur ’s nachts
4Woensdag19 juni 202403:00 uur ’s nachts
5Woensdag26 juni 202403:00 uur ’s nachts
6Woensdag3 juli 202403:00 uur ’s nachts
7Woensdag10 juli 202403:00 uur ’s nachts
8Woensdag17 juli 202403:00 uur ’s nachts

Verhaal en trailer van de serie

Honderd jaar voor de opkomst van het Keizerrijk hadden de Jedi-orde en de Galactische Republiek eeuwenlang geen oorlog. Tijdens een onderzoek naar een schokkende misdaadgolf komt een Jedi-meester tegenover een gevaarlijke krijger uit zijn verleden te staan.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.