Waar kun je de film ‘Hocus Pocus 2’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Hocus Pocus 2 (2022) online kijken kunnen. Dit vervolg op de razend populaire eerste film uit 1993 heeft in de cast natuurlijk weer drie exact dezelfde topacteurs: Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Hocus Pocus 2’ (2022) online kijken?

De film Hocus Pocus 2 is gemaakt door The Walt Disney Company, net als de eerste film uit 1993. Op hun streamingdienst kun je die eerdere film al zien: kijk direct Hocus Pocus (1993) bij Disney+. Ook de tweede film uit 2022 is aan het aanbod van de videodienst toegevoegd op 30 september 2022. De film wordt daar exclusief uitgebracht en is dus niet in de bioscoop te zien. In het onderstaande overzicht vind je per streamingdienst of deze titel er wel of niet te zien is.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Hocus Pocus 2 op Disney+. Hier zal de film naar verwachting binnenkort aan het aanbod toegevoegd worden.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Hocus Pocus 2 niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Hocus Pocus 2 nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Hocus Pocus 2’ (2022)

Het is 29 jaar geleden wanneer iemand de Black Flame Candle aansteekt en de drie 17e-eeuwse zussen tot leven brengt, en zij zijn nu op zoek naar wraak. Het is aan drie middelbare scholieren om te voorkomen dat deze op wraakbeluste heksen een nieuw soort verwoesting aanrichten in Salem tijdens de zonsopgang op All Hallow’s Eve.

Streaming informatie over de film

TitelHocus Pocus 2
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 47 minuten
TaalEngels
CategorieFamilie, Komedie, Fantasy
RegisseurAnne Fletcher
CastBette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy, Whitney Peak, Belissa Escobedo, Lilia Buckingham, Froy Gutierrez, Sam Richardson, Doug Jones

Synopsis: Disney+