Waar kun je de film ‘Hit Man’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Hit Man (2024) online kijken kunnen. Deze film draait om een agent die doet alsof hij een huurmoordenaar is, maar dan verliefd wordt op een potentiële klant. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Hit Man’ (2024) online kijken?

Hit Man draait sinds 23 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Hit Man bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Voorganger Ventoux kijk hier wel al.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Hit Man niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxHit Man is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
🔜 NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix, maar hier komt in de toekomst verandering in. Hit Man is namelijk ontwikkeld door Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Hit Man op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Hit Man’ (2024)

Glen Powell speelt in Hit Man de rol van professor Gary Johnson. Hij doet zich voor als huurmoordenaar namens de politie van New Orleans. Gary is zéér begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte hit man te zijn. Hij komt in een lastige situatie terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison. Als Madison verliefd wordt op een van Gary’s alter ego’s – de mysterieuze en sexy Ron – zorgt hun affaire voor een opeenvolging van leugens, bedrog en escalerende belangen. Hit Man, geregisseerd door Oscar-genomineerde Richard Linklater is een intelligente en verrassende komedie, geïnspireerd op een ongelofelijk waargebeurd verhaal.

Streaming informatie over de film

TitelHit Man
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurRichard Linklater
CastGlen Powell, Adria Arjona

Synopsis: WW Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.