His Dark Materials seizoen 3 | Nieuws, trailer en datum

Na het gigantische succes van series als Game of Thrones, Watchmen, Westworld en Chernobyl lijkt HBO met meer recente titels als The Undoing en His Dark Materials opnieuw absolute kijkcijferkanonnen in handen te hebben. In Nederland is Ziggo Movies & Series de ‘Home of HBO’ en die streamingdienst heeft dan ook deze nieuwste aanwinst binnengehaald. Benieuwd naar de komst van het derde deel van de serie? Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van His Dark Materials seizoen 3 op Ziggo Movies & Series!

→ Je kunt nu een maand gratis naar alle films en series op Ziggo Movies & Series kijken ✅

Waar gaat het verhaal van His Dark Materials over?

His Dark Materials is een van de hoogste werken van fantasierijke fictie voor zowel kinderen als volwassenen die in de 20e eeuw zijn gepubliceerd. Northern Lights introduceert Lyra, een weeskind, dat leeft in een parallel universum waarin wetenschap, theologie en magie met elkaar verweven zijn. Lyra’s zoektocht naar een gekidnapte vriend brengt een sinister complot aan het licht waarbij gestolen kinderen betrokken zijn, en verandert in een zoektocht naar het begrijpen van een mysterieus fenomeen dat Dust heet. In The Subtle Knife wordt ze op haar reis vergezeld door Will, een jongen die in het bezit is van een mes dat ramen tussen werelden kan snijden. Terwijl Lyra de waarheid leert over haar ouders en haar voorspelde lot, raken de twee jonge mensen verstrikt in een oorlog tegen hemelse krachten die zich uitstrekt over vele werelden en leidt tot een spannende conclusie in The Amber Spyglass.

Titel: His Dark Materials
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Avontuur, Drama, Familie
Cast: Dafne Keen, Kit Connor, Amir Wilson
IMDb: 7.9 uit 46.612 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk direct op Amazon.nl
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Kijken: Bekijk direct 14 dagen gratis op Ziggo Movies & Series

Wanneer komt His Dark Materials seizoen 3 op Ziggo Movies & Series?

  • Wanneer komt His Dark Materials seizoen 3 op Ziggo Movies & Series?

    His Dark Materials seizoen 3 heeft nog geen release datum bij Ziggo Movies & Series, maar we kunnen wel alvast een inschatting maken. Aangezien het eerste deel werd gelanceerd in november 2019 en het tweede in november 2020, is het waarschijnlijk dat het derde seizoen vanaf november 2021 op Ziggo Movies & Series te zien zal zijn.

  • Komt His Dark Materials ook op Netflix?

    Helaas heeft Netflix geen films en series van HBO in haar aanbod, dus ook niet His Dark Materials. Wel kun je op de onderstaande manier de huidige en nieuwe seizoenen van de serie vinden.

  • Is His Dark Materials ook ergens anders te vinden dan op Ziggo Movies & Series?

    Ziggo Movies & Series is de Home of HBO in Nederland, maar hieronder kun je ook de losse seizoenen van de serie krijgen.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van His Dark Materials vind je nu ook hier 🍿

Komt er een His Dark Materials seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

De serie is nog niet officieel verlengd met een vierde seizoen op dit moment, dus helaas is het vervolg van de serie vooralsnog onzeker. Zodra we meer weten, zullen we het melden op onze website en social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van His Dark Materials seizoen 3?

Er is helaas nog geen teaser of trailer van het derde deel, maar je kunt wel vast in de stemming komen door de beelden van seizoen 2 te bekijken.

His Dark Materials: Season 2 | Official Trailer | HBO