His Dark Materials seizoen 2 op Ziggo Movies & Series | Nieuws, trailer en datum

HBO is de producenten van een aantal van de beste series die we op dit moment kennen. Van Game of Thrones tot Westworld en van Chernobyl tot Watchmen, het gaat gigantisch goed met de productiemaatschappij. In Nederland is Ziggo Movies & Series de ‘Home of HBO’ en die streamingdienst heeft dan ook de nieuwste topaanwinst binnengehaald: His Dark Materials. Na een uiterst succesvol eerste deel, willen fans graag weten wanneer het vervolgseizoen verschijnt. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van His Dark Materials seizoen 2 op Ziggo Movies & Series!

Update: Inmiddels kun je niet meer naar deze serie kijken bij Ziggo Movies & Series. Lees meer over de huidige mogelijkheden in het artikel Waar kun je de serie ‘His Dark Materials’ (uit 2019) online kijken?

Waar gaat het verhaal van His Dark Materials over?

His Dark Materials is een van de hoogste werken van fantasierijke fictie voor zowel kinderen als volwassenen die in de 20e eeuw zijn gepubliceerd. Northern Lights introduceert Lyra, een weeskind, dat leeft in een parallel universum waarin wetenschap, theologie en magie met elkaar verweven zijn. Lyra’s zoektocht naar een gekidnapte vriend brengt een sinister complot aan het licht waarbij gestolen kinderen betrokken zijn, en verandert in een zoektocht naar het begrijpen van een mysterieus fenomeen dat Dust heet. In The Subtle Knife wordt ze op haar reis vergezeld door Will, een jongen die in het bezit is van een mes dat ramen tussen werelden kan snijden. Terwijl Lyra de waarheid leert over haar ouders en haar voorspelde lot, raken de twee jonge mensen verstrikt in een oorlog tegen hemelse krachten die zich uitstrekt over vele werelden en leidt tot een spannende conclusie in The Amber Spyglass.

TitelHis Dark Materials
SoortSerie
Jaar2019-2022
Duur3 seizoenen
CategorieAvontuur, Drama, Familie
IMDb7,9 uit 60.000 stemmen
CastDafne Keen, Ruth Wilson, Ariyon Bakare, Kit Connor, Will Keen, Amir Wilson, Lin-Manuel Miranda, Ruta Gedmintas, Cristela Alonzo

Wanneer komt His Dark Materials seizoen 2 op Ziggo Movies & Series?

Wanneer komt His Dark Materials seizoen 2 op Ziggo Movies & Series?

Vanaf dinsdag 17 november 2020 is elke week een nieuwe aflevering van het tweede seizoen van His Dark Materials te zien op Ziggo Movies & Series.

Komt His Dark Materials ook op Netflix?

Helaas heeft Netflix geen films en series van HBO in haar aanbod, dus ook niet His Dark Materials. Wel kun je op de onderstaande manier de huidige en nieuwe seizoenen van de serie vinden.

Is His Dark Materials ook ergens anders te vinden dan op Ziggo Movies & Series?

Ziggo Movies & Series is de Home of HBO in Nederland, maar hieronder kun je ook de losse seizoenen van de serie krijgen.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van His Dark Materials vind je nu ook hier 🍿

Komt er een His Dark Materials seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

YES! De serie is officieel verlengd met een derde seizoen nadat HBO Programming Chief Casey Bloys eerder al liet weten dat er enorm veel kijkers waren bij eerdere seizoenen van His Dark Materials doordat ouders en kinderen veel samen naar de serie keken. Hij gaf dan ook aan dat hij erg uitkeek naar meer vervolgseizoenen. Meer informatie over het vervolg van de serie vind je in het artikel over His Dark Materials seizoen 3.

Welke teaser of trailer is er van His Dark Materials seizoen 2?

Bekijk hieronder direct de gloednieuwe en superspannende trailer van het tweede seizoen van His Dark Materials!