Waar kan ik de serie His Dark Materials online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de serie His Dark Materials. Dafne Keen, Kit Connor en Amir Wilson schitteren in deze toptitel van HBO. De serie behaalde tot dusver een 7.9 uit 10 op IMDb en serieliefhebbers streamen de serie graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Ziggo Movies & Series, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Je kunt nu een maand gratis naar alle films en series op Ziggo Movies & Series kijken ✅

Waar kun je His Dark Materials online kijken?

Ziggo Movies & Series: Bij Ziggo Movies & Series kun je deze titel zien. Je kunt nu een maand gratis kijken. Ga direct naar de serie op Ziggo Movies & Series.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Amazon.nl: Bij Amazon is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie op Amazon.nl.

Verhaal van His Dark Materials (2019)

His Dark Materials is een van de hoogste werken van fantasierijke fictie voor zowel kinderen als volwassenen die in de 20e eeuw zijn gepubliceerd. Northern Lights introduceert Lyra, een weeskind, dat leeft in een parallel universum waarin wetenschap, theologie en magie met elkaar verweven zijn. Lyra’s zoektocht naar een gekidnapte vriend brengt een sinister complot aan het licht waarbij gestolen kinderen betrokken zijn, en verandert in een zoektocht naar het begrijpen van een mysterieus fenomeen dat Dust heet. In The Subtle Knife wordt ze op haar reis vergezeld door Will, een jongen die in het bezit is van een mes dat ramen tussen werelden kan snijden. Terwijl Lyra de waarheid leert over haar ouders en haar voorspelde lot, raken de twee jonge mensen verstrikt in een oorlog tegen hemelse krachten die zich uitstrekt over vele werelden en leidt tot een spannende conclusie in The Amber Spyglass.

His Dark Materials: Season 2 | Official Trailer | HBO

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2019
Soort: Serie
Categorie: Avontuur, Drama, Familie
IMDb: 7.9 uit 39,391 stemmen
Duur: 2 seizoenen
Cast: Barry Atsma, Jacob Derwig, Georgina Verbaan
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk deze serie direct op Amazon.nl
Bestel: Bekijk deze serie direct op Bol.com
Kijken: Bekijk direct 14 dagen gratis op Ziggo Movies & Series

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.