Waar kun je de serie ‘His Dark Materials’ (uit 2019) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je His Dark Materials online kijken kunt (de populaire oorlogsserie uit 2001 die een 9,4 krijgt op IMDb). Eerder lieten we al weten dat veel toptitels van HBO verdwenen van Ziggo Movies & Series, waaronder His Dark Materials, Euphoria, The Sopranos, Chernobyl, The Wire, Westworld en Game of Thrones. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je His Dark Materials uit 2019 online kijken?

✅ HBO Max➡️ Ga meteen naar His Dark Materials bij HBO Max in Nederland. Alle drie seizoenen van de serie zijn er momenteel te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een jaarabonnement.
Ziggo Movies & SeriesSinds 31 december 2021 is His Dark Materials helaas niet meer te bekijken op Ziggo Movies & Series.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas His Dark Materials niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ ViaplayViaplay heeft veel sport in zijn aanbod, maar ook films en series. His Dark Materials is er momenteel echter niet te streamen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Naast HBO Max is ook de DVD-box een kijkoptie

Je kunt hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl bladeren door alle DVD’s en Blu-ray’s die momenteel beschikbaar zijn. Daar zul je onder andere zien dat het mogelijk is om een boxset te bestellen van bijvoorbeeld Euphoria, The Sopranos, Game of Thrones, Friends of The Big Bang Theory. Ook voor His Dark Materials is seriemateriaal aanwezig.

Verhaal van His Dark Materials (2019)

His Dark Materials is een van de hoogste werken van fantasierijke fictie voor zowel kinderen als volwassenen die in de 20e eeuw zijn gepubliceerd. Northern Lights introduceert Lyra, een weeskind, dat leeft in een parallel universum waarin wetenschap, theologie en magie met elkaar verweven zijn. Lyra’s zoektocht naar een gekidnapte vriend brengt een sinister complot aan het licht waarbij gestolen kinderen betrokken zijn, en verandert in een zoektocht naar het begrijpen van een mysterieus fenomeen dat Dust heet. In The Subtle Knife wordt ze op haar reis vergezeld door Will, een jongen die in het bezit is van een mes dat ramen tussen werelden kan snijden. Terwijl Lyra de waarheid leert over haar ouders en haar voorspelde lot, raken de twee jonge mensen verstrikt in een oorlog tegen hemelse krachten die zich uitstrekt over vele werelden en leidt tot een spannende conclusie in The Amber Spyglass.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelHis Dark Materials
SoortSerie
Jaar2019-2022
Duur3 seizoenen
CategorieAvontuur, Drama, Familie
IMDb7,9 uit 60.000 stemmen
CastDafne Keen, Ruth Wilson, Ariyon Bakare, Kit Connor, Will Keen, Amir Wilson, Lin-Manuel Miranda, Ruta Gedmintas, Cristela Alonzo
His Dark Materials: Season 2 | Official Trailer | HBO