Waar kun je de film ‘Hijacked’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Hijacked (2023) online kijken kunnen. Deze ijzingwekkende thriller met Alec Baldwin en Jonathan Rhys Meyers draait om een gekaapte Boeing 767. Over precies 97 minuten zal het vliegtuig neerstorten. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Hijacked’ (2023) online kijken?

Hijacked draait sinds 18 januari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Hijacked bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Hijacked niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxHijacked is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Hijacked’ (2023)

Een gekaapte Boeing 767 zal neerstorten wanneer de brandstof op is; over precies 97 minuten. NSA-directeur Hawkins (Alec Baldwin) besluit het toestel op een veilige plek neer te halen om de catastrofale gevolgen van een neerstorting te voorkomen. Daarmee komt het lot van de onschuldige passagiers in handen van Alex, één van de vermeende kapers aan boord die eigenlijk een undercover Interpol-agent is.

Streaming informatie over de film

TitelHijacked
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurTimo Vuorensola
CastJonathan Rhys Meyers, Alec Baldwin, MyAnna Buring

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.