Kijkers zijn erg enthousiast over zinderende thrillerserie met Idris Elba: “Bingewaardig”

Sinds gisteren is er een nieuwe bloedstollende serie te zien op Apple TV+. In Hijack kruipt Idris Elba in de huid van een ervaren onderhandelaar die op een vlucht van Dubai naar Londen stapt. Terwijl terroristen het vliegtuig kapen, probeert hij zijn medepassagiers te redden. Er zijn nu twee afleveringen te zien en dit begin smaakt zeker naar meer, zo blijkt uit de reacties van kijkers.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Apple TV+ kijken ✅

Idris Elba moet een gekaapt vliegtuig redden in ‘Hijack’

Een vlucht van Dubai naar Londen wordt gekaapt en ervaren onderhandelaar Sam Nelson moet proberen de gijzelnemers op andere gedachten te brengen. Kan hij zijn medepassagiers redden? En tegen welke prijs? Het interessante aan Hijack is dat het zich afspeelt in real-time. Als je de serie 24 met Kiefer Sutherland hebt gezien, ken je dit principe wel. Ieder uur in de serie vertegenwoordigt een uur in het vliegtuig. Zo laat de serie je zeker op het puntje van je stoel zitten.

De verwachtingen waren voor het verschijnen van de eerste twee afleveringen al hooggespannen. Met Luther-acteur Idris Elba in de hoofdrol en Lupin-maker George Kay in de regisseursstoel kon het ook bijna niet misgaan. Kijkers zijn dan ook razend enthousiast. Zo krijgt de serie nu al een dikke 7,7 op IMDb en vindt 83% van de kijkers op Rotten Tomatoes het een aanrader.

Kijkers reageren enthousiast op ‘Hijack’

Ook op social media regent het positieve reacties op Hijack. Kijkers vinden het begin meeslepend en spannend. Hieronder vind je greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je de eerste twee afleveringen van de zinderende serie nog niet gezien en ben je benieuwd? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk direct de seriepagina op Apple TV+.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.