Oude bekenden in laatste seizoen ‘High School Musical: The Musical: The Series’

High School Musical-fan? Dan heb je de afgelopen jaren misschien wel genoten van het heerlijk nostalgische High School Musical: The Musical: The Series. Helaas kon die serie niet eeuwig blijven doorgaan en daarom komt het nu tot een einde. Disney+ heeft vandaag het vierde en laatste seizoen live gezet, waarin we nog één keer op een trip down memory lane kunnen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Seizoen 4 van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ nu te zien

Sinds 2019 kun je naar de serie High School Musical: The Musical: The Series kijken en inmiddels staan er vier seizoenen op de teller. Het laatste seizoen is vandaag in zijn totaliteit op Disney+ verschenen, dus dit betekent dat je de acht afleveringen nu kunt bingewatchen. Met dit vierde seizoen komt de serie helaas tot een einde. Er zal geen vijfde seizoen meer volgen.

📺 Benieuwd naar wat er nog aankomt? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Nostalgie alom in seizoen 4

In eerdere seizoenen gebeurde dit natuurlijk ook al en ook nu staat het weer op het programma: een aantal oude bekenden uit de High School Musical-films keert terug. Zo gaan we in deze laatste reeks Corbin Bleu (Chad), Lucas Grabeel (Ryan) en Monique Coleman (Taylor) terugzien.

Op East High wordt namelijk het fictieve High School Musical 4 opgenomen en daarvoor keren de castleden terug naar hun oude stulpje. Daarnaast staat er natuurlijk ook weer een musical op het programma en moeten de leerlingen voor de laatste keer dealen met hun eigen problemen… en hun gevoelens voor elkaar.

High School Musical: The Musical: The Series | Official Trailer | Disney+

Meer informatie over de serie

In dit vierde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series worden de leerlingen van East High niet op één, maar op twee musicals getrakteerd! Mevrouw Jenn doet High School Musical 3, èn de gloednieuwe film High School Musical 4 wordt opgenomen op East High. De leerlingen grijpen deze unieke kans met beide handen aan maar worden gaandeweg geconfronteerd met hun eigen beperkingen – en met hun gevoelens voor elkaar.

TitelHigh School Musical: The Musical: The Series
Jaar2019-2023
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
GenreDrama, Romantiek
IMDb7,1 uit 7.900 stemmen
MakerTim Federle
CastJoshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Larry Saperstein

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.