Live stream: HHC Hardenberg – PEC Zwolle | 20 oktober 2022 | KNVB Beker

Op het hoogste Nederlandse voetbalniveau strijden we dit jaar weer om de TOTO KNVB Beker. Inmiddels is de eerste speelronde aangebroken met onder andere een partij van een tweede divisie- en Keuken Kampioen Divisie-team: HHC Hardenberg – PEC Zwolle. Deze wedstrijd wordt vanavond, op donderdag 20 oktober 2022, om 21:00 uur gespeeld in het stadion De Boshoek in Overijssel. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

HHC Hardenberg – PEC Zwolle online kijken: live stream van de wedstrijd op donderdag 20 oktober 2022 om 21:00 uur

Recentelijk is de nieuwe bekerstrijd aangebroken en inmiddels zijn de eerste twee kwalificatierondes inmiddels gespeeld. Het team dat vanavond met de winst naar huis gaat, kan in ieder geval rekenen op een premie van €30.000 voor het behalen van de tweede ronde in de KNVB Beker, maar ook nog eens op €15.000 extra erbovenop als de wedstrijd op televisie wordt uitgezonden. Daarnaast is er nog extra geld aan reclame en recettes te verdienen, zoals we lieten weten in ons uitgebreide artikel over de TOTO KNVB Beker.

De uitzendingen worden dit jaar wederom door ESPN verzorgd. De match tussen de twee Overijsselse teams wordt donderdagavond om 21:00 uur Nederlandse tijd op tv uitgezonden door ESPN 3. De meeste kanalen van deze sportzender zijn doorgaans betaald bij providers, maar via Canal Digitaal kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week en daarna blijven alle vier de kanalen standaard zonder aanvullende kosten in elk pakket. Je kijkt live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer.

ESPN➡️ Ga meteen naar HHC Hardenberg – PEC Zwolle via ESPN bij Canal Digitaal. De TV App maakt het mogelijk om geen moment van de TOTO KNVB Beker te missen, omdat je alléén hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
ZiggoJe vindt hier standaard één gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s, maar daar valt ESPN 3 niet onder. Hiervoor kun je wel ESPN Compleet erbij aanschaffen. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting. 👉 Bekijk nu ESPN bij Ziggo.
KPNOok bij deze provider krijg je één gratis zender, maar heb je voor deze wedstrijd het totale pakket ESPN Compleet nodig. Nu met tot €12,50 combinatiekorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij KPN.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen sportabonnementen met voetbalwedstrijden aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, Premier League – en Bundesliga-voetbal en darts, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de TOTO KNVB Beker er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de KNVB Beker worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Je kunt de wedstrijd overigens via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

Sfeerreportage en Samenvatting PEC Zwolle - HHC Hardenberg

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd HHC Hardenberg vs. PEC Zwolle

Heb je de partij afgelopen donderdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor HHC Hardenberg – PEC Zwolle terecht bij ESPN. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij Canal Digitaal uitgelegd wordt. Zoals we in het overzicht bovenaan dit artikel uitlegden, krijg je bij deze providers tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen elk pakket.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘HHC PEC’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de TOTO KNVB Beker in 2022 op tv en online kijken met een live stream

De uitzendrechten van de TOTO KNVB Beker zijn dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap in handen van ESPN, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden. Hieronder vind je een korte samenvatting van de wedstrijden van vandaag (op donderdag 20 oktober 2022), waarbij enkel de partij van dit artikel en Sportlust ’46 – FC Utrecht worden uitgezonden door ESPN:

 • Sportlust ’46 vs. FC Utrecht | 18:45 uur | ESPN 1
 • DEM vs. Blauw Geel | 20:00 uur | Niet uitgezonden
 • OFC vs. Sparta Rotterdam | 20:00 uur | Niet uitgezonden
 • Katwijk vs. DVS | 20:00 uur | Niet uitgezonden
 • Dongen vs. VVV-Venlo | 20:00 uur | Niet uitgezonden
 • RKAV Volendam vs. HV & CV Quick | 20:00 uur | Niet uitgezonden
 • HHC Hardenberg vs. PEC Zwolle | 21:00 uur | ESPN 3

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders, net als bij het aanstaande WK Voetbal 2022 in Qatar. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen.


 • Hoe laat is de wedstrijd HHC Hardenberg – PEC Zwolle vandaag (donderdag 20 oktober 2022)?

  De aftrap van deze partij in de TOTO KNVB Beker is in de avond om 21:00 uur in het De Boshoek in Overijssel.

 • Via welke zender van op tv wordt HHC Hardenberg – PEC Zwolle vanavond uitgezonden?

  De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zender ESPN 3. Hierdoor kun je via je televisie bij je provider en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.


Afbeelding ter illustratie

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.