Hoe laat komt ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ op Videoland?

Op woensdag 15 mei 2024 is het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis van start gegaan. Vanaf deze datum verschijnt er iedere woensdagavond een nieuwe aflevering op tv. Maar wanneer verschijnen de afleveringen eigenlijk op Videoland? En hoe laat kun je ze bekijken? In dit artikel beantwoorden we al je vragen.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer en hoe laat komt ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ op Videoland?

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis is op dit moment in volle gang. Helaas heeft een aantal amateurfotografen het programma al moeten verlaten. Iedere woensdagavond om 20:30 uur verschijnt er op RLT 4 een nieuwe aflevering. Ook kun je voor alle afleveringen terecht op Videoland.

Maar hoe laat verschijnen de nieuwe afleveringen op de streamingdienst? Gelukkig kunnen kijkers snel terecht, want de nieuwste aflevering staat direct na de tv-uitzending op Videoland. Dit betekent dat je na 22:00 uur op woensdagavond via de streamingdienst naar de aflevering kunt kijken. Nog sneller zijn? Op NLZIET verschijnen de afleveringen op hetzelfde moment als ze op tv te zien zijn.

→ Direct de nieuwe aflevering kijken? Bekijk nu Het Perfecte Plaatje Op Reis op NLZIET 📸

Hoeveel afleveringen heeft ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’?

Op woensdag 15 mei 2024 verschijnt de eerste aflevering dus op tv. Na negen weken weten we wie van de deelnemers de grote winnaar is. Dit betekent dat het seizoen in totaal negen afleveringen telt. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze vrijwel direct online terug te kijken via NLZIET. Dit seizoen doen er geen acht, maar negen amateurfotografen aan het programma mee. Het seizoen telt dus één aflevering meer. De finale wordt dus uitgezonden op woensdag 10 juli 2024. Dit levert onderstaand uitzendschema op.

AfleveringDatum (TV)WeekdagTijdstipDatum (Videoland)
115 meiWoensdag20:30 uur15 mei
222 mei Woensdag20:30 uur22 mei
329 meiWoensdag20:30 uur29 mei
45 juniWoensdag20:30 uur5 juni
512 juniWoensdag20:30 uur12 juni
619 juniWoensdag20:30 uur19 juni
726 juniWoensdag20:30 uur26 juni
83 juliWoensdag20:30 uur3 juli
910 juliWoensdag20:30 uur10 juli

Meer informatie over het programma

Diverse BN’ers met een passie voor fotografie nemen het tegen elkaar op in prachtige landen als Argentinië, Zuid-Afrika of Thailand. De deelnemers krijgen de meest indrukwekkende opdrachten, waarbij de adembenemende omgeving garant staat voor spectaculaire beelden.

TitelHet Perfecte Plaatje Op Reis
Jaar2022-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow, Reality
CastMark Baanders, Susan Visser, Kaj Gorgels, Danny de Munk, Fresia Cousiño Arias, April Darby, Gallyon van Vessem, Sophie Bouquet, Leafs (Jahmil Dapaloe)

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.