Nieuwe spelshow van de makers van ‘De Verraders’ is vanavond te zien

De Verraders kwam vorige week tot een spetterend einde en nu staat er alweer een nieuwe spelshow op ons te wachten. Vanavond gaat op RTL 4 Het Onbekende van start, een adventure-reality-programma waarin onbekende en bekende deelnemers een sprong in het diepe wagen. Durven ze te kiezen voor het onbekende en hun veilige comfortzone te verlaten?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Dit kun je verwachten van ‘Het Onbekende’

De reusachtige bergen en bossen van Slovenië, twee teams met bekende en onbekende deelnemers en een uitdagende route vol verrassingen. Team Bekend en Team Onbekend strijden tegen elkaar om de afleveringswinst. Een koffer moet naar presentator Renze Klamer gebracht worden en wie het snelste is wint.

Maar onderweg worden ze overvallen door allerlei dilemma’s. Iedere keer staan ze voor de keuze: blijven ze binnen het veilige en vertrouwde of durven ze los te laten en te kiezen voor spanning en avontuur? Dat tweede zorgt meestal voor voordelen, maar kan ook behoorlijk tegenvallen…

Dit zijn de BN’ers die meedoen aan ‘Het Onbekende’

Het leuke aan Het Onbekende is dat er zowel bekende als onbekende deelnemers zijn. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: alle kandidaten zijn in het programma gestapt zonder dat ze wisten waar ze precies aan meededen. Alleen daarmee kozen ze dus al voor Het Onbekende. Er zijn zeven onbekende kandidaten, waaronder een brandweervrouw, een IT-manager en een ambtenaar, en zeven bekende. De volgende bekende gezichten komen voorbij:

  • Musicalactrice Pia Douwes
  • Kunstschilder Iris Frederix
  • Schaatser Ronald Mulder
  • Radiopresentatrice Mischa Blok
  • Musicalacteur Freek Bartels
  • Goochelaar Steven Kazàn
  • Journalist Arno Kantelberg

‘Het Onbekende’ is vanaf vandaag te zien

Op vrijdag 12 mei is de allereerste aflevering van Het Onbekende te zien op RTL 4. Het begint om 20:00 uur. Uiteindelijk komen er acht afleveringen en dat betekent dat je tot 30 juni iedere vrijdagavond zoet bent met het programma. Het terugkijken van de serie kun je doen via NLZIET (op vrijdag) of Videoland (op zaterdag).

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Meer informatie over de serie

De lange reis door het prachtige en uitgestrekte Slovenië, met reusachtige bergen en bossen en adembenemende vergezichten, wordt gemaakt door twee teams. ‘Team Bekend’ en ‘Team Onbekend’ leggen elke aflevering een vergelijkbare route af, en strijden tegen elkaar om de afleveringswinst. Loslaten wat vertrouwd is, en kiezen voor dat wat onbekend is op de route levert de deelnemers meestal een voordeel op in het spel, maar kan – net zoals keuzes in het echte leven – ook resulteren in een tegenvaller. Elke aflevering eindigt in beide teams met een pittige en emotionele eliminatie, waarbij een deelnemer wederom op de bekende, óf de onbekende manier geëlimineerd wordt.

TitelHet Onbekende
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality, Avontuur
PresentatorRenze Klamer

Synopsis: RTL

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.