‘Het Jachtseizoen’ keert terug op tv voor een nieuw seizoen

Er slaat weer een groep BN’ers op de vlucht, want het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen staat op het punt te beginnen. De heren van StukTV, Giel, Thomas en Stefan, zullen er alles aan doen om de ontsnapte boeven te pakken. Maar op welke datum kunnen we genieten van alle nieuwe afleveringen van Het Jachtseizoen op tv?

‘Het Jachtseizoen’ keert terug op tv

Het is alweer een tijd geleden sinds Het Jachtseizoen op tv verscheen. De laatste aflevering werd namelijk op 24 juni 2023 uitgezonden. Gelukkig keren de mannen van StukTV binnenkort weer terug op de buis. Het concept van het programma blijft onveranderd. Iedere aflevering moeten twee BN’ers uit handen blijven van Giel, Thomas en Stefan. De boeven zijn te herkennen aan een oranje overall.

Afhankelijk van welke versie van het spel zij kiezen, krijgen ze bij de start 20 of 10 minuten voorsprong. Vervolgens gaan de mannen van StukTV op pad om de gevluchte BN’ers zo snel mogelijk op te sporen. Aan de boeven de taak om 2 of 4 uur uit handen te blijven. Wie dat lukt, heeft het spel gewonnen. Maar wanneer kunnen we weer genieten van alle vluchtacties en ontsnappingsroutes? Schrijf donderdag 25 april 2024 in je agenda, want dan verschijnt de eerste aflevering om 20:30 uur op SBS6 op tv. Een dag later, op vrijdag 26 april 2024, is de aflevering te bekijken via Amazon Prime Video.

Welke BN’ers doen er mee?

Nu is het natuurlijk de vraag welke BN’ers dit seizoen uit handen proberen te blijven van de mannen van StukTV. In totaal zullen tien bekende Nederlanders in duo’s een poging gaan doen. De volgende namen slaan op de vlucht: presentatrice Bridget Maasland, cabaretier Richard Groenendijk, model Sylvia Geersen, acteur Ferry Doedens, zanger Wolter Kroes, zanger John de Bever, autocoureurs Tim en Tom Coronel, politica Lilian Marijnissen en presentator Rutger Castricum. Wie van hen lukt het om te ontsnappen aan Giel, Thomas en Stefan?

Uitzendschema van het programma

De eerste aflevering verschijnt dus op donderdag 25 april 2024 op tv. Een dag later, op 26 april 2024, is de aflevering te zien op Amazon Prime Video. Het vorige seizoen telde acht afleveringen. Aan het seizoen deden zestien bekende Nederlanders mee. Tijdens de nieuwe reeks zullen tien BN’ers een duo vormen en op de vlucht slaan. Dit betekent dat het nieuwe seizoen uit vijf afleveringen zal bestaan. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze vrijwel direct via NLZIET terug te kijken. In het uitzendschema staan alle dagen vermeld wanneer jij een nieuwe aflevering op tv en Amazon Prime Video kunt verwachten.

AfleveringWeekdag (tv+NLZIET)Datum (tv+NLZIET)Tijd (tv+NLZIET)Weekdag (Amazon Prime Video)Datum (Amazon Prime Video)
1Donderdag25 april 202420:30 uurVrijdag26 april 2024
2Donderdag2 mei 202420:30 uurVrijdag3 mei 2024
3Donderdag9 mei 202420:30 uurVrijdag10 mei 2024
4Donderdag16 mei 202420:30 uurVrijdag17 mei 2024
5Donderdag23 mei 202420:30 uurVrijdag24 mei 2024

Meer informatie over de serie

Helikopters, speedboten, alles wordt uit de kast getrokken om als kandidaat zo ver en lang mogelijk van de heren vandaan te blijven. Aan de mannen van StukTV de taak om de kandidaten binnen de tijd in de boeien te slaan en weer op te sluiten.

TitelHet Jachtseizoen
SoortSerie
Jaar2021
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorGiel de Winter, Stefan Jurriens, Thomas van der Vlugt

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.