Het Glazen Huis: live op tv en online kijken | 3FM Serious Request (18-24 december 2023)

De week voor kerst organiseert radiozender 3FM een geldinzamelingsactie. Deze actie staat beter bekend als 3FM Serious Request. Veel mensen vragen zich af waar ze alle beelden van Het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request op tv en online kijken kunnen van 18-24 december 2023. Dit jaar laten Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman zich een week lang opsluiten in het Glazen Huis om zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. In dit artikel geven wij aan of beelden van Het Glazen Huis op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIET, SkyShowtimeVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender 3FM Serious Request eventueel ook vertoont.

Waar kan ik alle beelden van Het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak tv-uitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van 3FM Serious Request. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van alle beelden van Het Glazen Huis per videodienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Het Glazen Huis bij NLZIET. Beelden van 3FM Serious Request worden contact 24/7 uitgezonden via de zender NPO 1 Extra, onderdeel van het aanbod van NLZIET via de NPO. Verder wordt via NPO 1 van 18 t/m 23 december wordt om 19:50 uur de tussenstand bekendgemaakt. Op zondag 24 december wordt op NPO 3 vanaf 19:41 uur het eindbedrag bekend.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om live tv te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze actie niet kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je beelden van Het Glazen Huis jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoVia Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op dit moment geen live tv kijken.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime biedt dit programma niet aan.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar 3FM Serious Request wordt hier niet uitgezonden.
⛔️ VideolandOmdat de beelden niet op RTL worden uitgezonden, is het niet mogelijk om via Videoland naar 3FM Serious Request te kijken.

Tv-zenders die beelden van Het Glazen Huis uitzenden

Op dit moment is het alleen mogelijk om op tv via de NPO naar beelden van Het Glazen Huis te kijken. Op zondag 17 december om 19:40 uur werd de opening op NPO 3 uitgezonden. Tijdens deze uitzending werden de 3FM-dj’s opgesloten in Het Glazen Huis op de Grote markt in Nijmegen. Een week lang zetten zij zich in om via verschillende bijzondere acties geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. Van maandag 18 tot en met zondag 24 december zijn er op verschillende tijdstippen via NPO 1 updates te volgen naast de 24/7 uitzending van NPO 1 Extra. Zo komen de hoogte- en dieptepunten van de dj’s voorbij en is te zien hoe heel Nederland in actie komt.

Om 19:50 uur vindt er iedere avond een tussenstand plaats, waarin gekeken wordt hoeveel geld er al is opgehaald. Op 24 december om 19:41 uur verlaten de dj’s Het Glazen Huis en wordt het eindbedrag bekendgemaakt. Omdat alle beelden tijdens 3FM Serious op tv via de NPO te bekijken zijn, zijn deze online te volgen via NLZIET. 👉 Ga direct naar beelden van Het Glazen Huis bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie

ActieHet Glazen Huis, 3FM Serious Request
DatumMaandag 18 december tot en met zondag 24 december 2023
LocatieGrote markt, Nijmegen

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.