Kijkers tippen déze heftige horrorfilm: “Angstaanjagend en afgrijselijk”

In 1987 verscheen de doodenge film Hellraiser op het witte doek en dit was het begin van de populaire franchise die inmiddels elf delen telt. In 2022 werd het verhaal nieuw leven ingeblazen door middel van een reboot. Als we de reacties van kijkers mogen geloven, is ook dit een echte aanrader en is Pinhead weer lekker griezelig. De film is hier helaas nooit in de bioscoop verschenen, maar staat sinds kort wel eindelijk op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Pinhead is terug in ‘Hellraiser’-reboot

Iedereen die weleens een Hellraiser-film gezien heeft, weet wel een beetje hoe het verhaal gaat. Met een eeuwenoude puzzeldoos worden de doodenge Cenobites opgeroepen. Dit zijn bovennatuurlijke wezens die kwaad in de zin hebben. Het verhaal van de film uit 2022 draait om Riley, een jonge vrouw met een verslaving. Zij komt in aanraking met de puzzeldoos… en moet daarna voor haar leven vrezen.

De belangrijkste rollen in Hellraiser worden vertolkt door Odessa A’zion (Grand Army) als Riley en Jamie Clayton (Designated Survivor) als Pinhead/The Priest. Volgens kijkers zetten zij hun rollen goed neer en zorgen ze voor een meeslepend geheel, waarmee dit elfde deel van de franchise volgens velen een echte aanrader is.

Kijkers zijn erg te spreken over deze horrorfilm

Kijkers zijn op Twitter erg positief over Hellraiser. Zo geven velen van hen aan dat dit een van de beste films binnen de hele reeks is. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze film nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van Hellraiser op Pathé Thuis. Je kunt de film hier nu kopen en huren.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.