Waar kun je de serie ‘Hell on Wheels’ (2011-2016) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Hell on Wheels (2011-2016) online kijken kunnen. Deze titel telt 5 seizoenen en wordt online uitstekend beoordeeld met een 8,3 uit ruim 52.000 stemmen. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Hell on Wheels’ (2011-2016) online kijken?

Er is op het moment van schrijven één streamingdienst in Nederland die Hell on Wheels vertoont. Alle vijf seizoenen zijn er nu dan ook te zien, dus je kunt alle afleveringen bingewatchen. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar Hell on Wheels bij Viaplay. Hier zijn alle vijf seizoenen van de serie momenteel te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 25% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Hell on Wheels niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Hell on Wheels’ (2011-2016)

Volgt het verhaal van een veteraan van de Confederatie die naar het westen trekt om aan de Transcontinental Railroad te werken – en om wraak te zoeken tegen de Unie-soldaten die zijn vrouw vermoordden.

Streaming informatie over de serie

TitelHell on Wheels
Jaar2011-2016
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Western
IMDb8,3 uit 52.000 stemmen
MakerJoe Gayton, Tony Gayton
CastAnson Mount, Colm Meaney, Phil Burke, Christopher Heyerdahl, Jennifer Ferrin, Robin McLeavy, Dohn Norwood, Chelah Horsdal, Tim Guinee, Reg Rogers, Byron Mann, MacKenzie Porter, Tzi Ma, Andrew Howard, Gregg Henry, David Wilson Barnes, Common, Kasha Kropinski, Jake Weber, Ben Esler

Synopsis: Viaplay