Heldencreatie (18 februari 2022) | Zelfspodcast | Aflevering S03E20

“Twee vrienden, waar ken ik ze toch van? Hij deed maar wat bij de Quote en hij zingt af en toe een foute noot. Net niet echt succesvol, niet echt heel beroemd. Twee vrienden, dit is de Zelfspodcast.” Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Zelfspodcast met Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck. Op vrijdag 18 februari verscheen ‘Heldencreatie’ online, de 20e episode van seizoen 3 van de populaire podcast. Onder andere te beluisteren op Podimo, de nieuwe streamingdienst voor podcasts en audioboeken.

Aflevering 20 van de Zelfspodcast seizoen 3: ‘Heldencreatie’ op vrijdag 18 februari 2022

Het was bijna niet te missen: de schaatsbabes die in actie zijn gekomen op de Olympische Winterspelen. Een grote schaduw van absurditeit hangt over de sporters, die door de politieke belangen al lang niet meer op één staan. Tijd om er voor te gaan zorgen dat onze grote helden weer centraal komen te staan en hun plaatsje op het erepodium terugverdienen.

Meer informatie: dit is de Zelfspodcast van Tonny Media met Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema

In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (journalist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media, met Instagrammable levens, maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Twee maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag. Elke week een rondje dieptepunten, één hoofdonderwerp, vele zijpaadjes, kansloze businessideeën en gegluur naar mooie meisjes. Kortom, Siewertsz en Schimmelpenninck doen maar wat.


Afbeelding & Tekst: Tonny Media