Heist seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Netflix heeft een gloednieuwe documentaireserie uitgebracht over drie van de grootste overvallen in de moderne Amerikaanse geschiedenis, uitgelegd door de mensen die ze hebben gepleegd. Drie gerenommeerde regisseurs (Derek Doneen, Martin Desmond Roe en Nick Frew) nemen elk de regie van één overval (twee afleveringen) op zich. De vraag is nu of er ook een vervolgseizoen van de misdaaddocumentaire zal komen. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Heist seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Heist over?

Een 21-jarige vrouw steelt miljoenen in Vegas casino geld. Een aspirant-vader steelt een fortuin van de luchthaven van Miami… en gebruikt tv-shows om te leren hoe hij ermee weg kan komen. Een vader uit Kentucky wordt beschuldigd van een van de grootste bourboninbraken uit de geschiedenis. Met behulp van dynamische re-enactments, originele interviews, en een snelle stijl die perfect past in de filmische canon naast films als Ocean’s Eleven en Catch Me If You Can, nemen regisseurs Derek Doneen (The Price of Free), Martin Desmond Roe (Two Distant Strangers), en Nick Frew (We Are the Champions) elk het roer van een enkele overval, verteld over twee afleveringen.

Kijkers zien hoe de daders hun doelwitten kiezen, de nauwgezette planning die aan de klus voorafgaat, de zoete glorie van het succes… en de stomme fouten die de rechercheurs recht naar de waarheid leiden. De daders zitten aan tafel voor diepgaande, vaak emotionele gesprekken, samen met familieleden, medeplichtigen, en de wetshandhavers die hen uiteindelijk voor het gerecht hebben gebracht.

Verbluffend in hun dapperheid, soms komisch in hun eenvoud, en brutaal eerlijk over het feit dat misdaad (meestal) niet loont, bieden deze historische overvallen genoeg actie, avontuur, hart en drama om zowel fans van ware misdaad als Hollywood capers tevreden te stellen. Ze zullen het publiek ademloos achterlaten door de vraag te stellen: Wat zou jij riskeren voor de score van je leven?

Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Documentaire, Misdaad, Mystery
Duur: 1 seizoen met 6 afleveringen van ± 40 minuten per stuk
Cast: William Guirola, Megan Barlow, Patricio Doren
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Heist seizoen 2 op Netflix Nederland?

De vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen, wordt meestal enkele maanden na de lancering beantwoord. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers. Momenteel weten we helaas nog niets met zekerheid te zeggen over een mogelijk tweede seizoen van Heist.

→ Vergelijkbare series met Heist vind je hier 🍿

Komt er een Heist seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is nog niet bekendgemaakt of er ook een derde seizoen van Heist zal volgen, omdat er ook nog geen officiële bevestiging van een tweede deel is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Heist seizoen 2?

Er is momenteel nog geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van Heist, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de documentaire om alvast in de stemming te komen.