Opgelet: ‘Heel Holland Bakt’ komt met speciale editie

Bakkers klaar? Bakken maar! De afgelopen weken hebben we weer kunnen genieten van alle bakcreaties tijdens een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt. Na ontelbare taarten werd op zondag 17 maart de winnaar van het 11e seizoen bekroond. Goed nieuws voor alle kijkers, want het programma komt terug met een speciale editie.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Speciale aflevering van ‘Heel Holland Bakt’

Het was de afgelopen weken weer smullen geblazen tijdens Heel Holland Bakt. Iedere aflevering weer zorgden de thuisbakkers voor de mooiste creaties. Na acht afleveringen werd de Beste Thuisbakker van Nederland gekozen. Hoewel het seizoen is afgelopen, hoeven we gelukkig maar tijdelijk afscheid te nemen van het populaire bakprogramma. Dit najaar verschijnt er namelijk een speciale editie. Voor het eerst betreden vier BN’ers de tent. Zij strijden in één aflevering voor de titel. Meer details over de kerstspecial zijn er nog niet, maar je kunt deze aflevering rond de kerst verwachten.

Seizoen 12 in de maak

Maar daar blijft het niet bij, want als kers op de taart zijn de makers alweer druk bezig met het twaalfde seizoen. Heb jij altijd al mee willen doen? Goed nieuws, want het is via de website van HHB tot 30 maart 2024 mogelijk om je gegevens achter te laten. Wanneer het nieuwe seizoen op tv verschijnt, is nog niet bekend. Als we de vorige reeksen erbij pakken, zal dit naar alle waarschijnlijkheid in het najaar van 2024 óf het voorjaar van 2025 zijn. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Meer informatie over ‘Heel Holland Bakt’

Tien kandidaten strijden in Heel Holland Bakt om de titel ‘Beste Thuisbakker van Nederland’. Deze tien getalenteerde bakkers maken iedere uitzending hun beste bakcreaties onder het toeziend oog van de kritische jury, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

TitelHeel Holland Bakt
Jaar2013-
SoortSerie
Duur11 seizoenen
TaalNederlands
CategorieTv-competitie
PresentatorenAndré van Duin
JuryJanny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.