‘Heartstopper’ is terug (en dit kun je ervan verwachten)

Heartstopper-fans, opgelet! We hebben er even op moeten wachten, maar nu is het eindelijk tijd om weer in de schattige liefdesverhalen van Charlie, Nick, Tao, Elle, Tara en Darcy te duiken. De nieuwe afleveringen verschenen op donderdag 3 augustus op Netflix en wij vertellen je er alles over.

Dit is het verhaal van ‘Heartstopper’ seizoen 2

Iedereen die de graphic novels van Alice Oseman gelezen heeft, weet al wat er gaat gebeuren in het tweede seizoen. Maar voor iedereen die alleen de Netflix-serie volgt, hebben we hier een korte synopsis. In de nieuwe afleveringen staat er een schoolreis naar Parijs op het programma. In de ‘stad van de liefde’ onderzoeken Nick en Charlie hun relatie en proberen ook Tao en Elle uit te zoeken of ze ooit meer kunnen zijn dan alleen vrienden.

Verder staan de examens voor de deur en dat betekent dat het ook tijd is voor prom. Met al deze veranderingen in het vooruitzicht krijgen Tara en Darcy te maken met onverwachte uitdagingen die hun relatie bemoeilijken. Er staat dus weer genoeg te gebeuren! Ben je nieuwsgierig geworden? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Heartstopper: Season 2 | Official Trailer | Netflix

Dit zijn de titels van de afleveringen

Het tweede seizoen bestaat, net als het eerste, uit acht afleveringen en de titels daarvan zijn al bekend. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Alle acht afleveringen zijn sinds donderdag 3 augustus te zien en dure ongeveer een halfuurtje, dus dat betekent dat je deze week lekker aan het bingen kan slaan.

AfleveringTitel
1“Out”
2“Family”
3“Promise”
4“Challenge”
5“Heat”
6“Truth or Dare”
7“Sorry”
8“Perfect”

Een hoop nieuwe (en oude) castleden

Heartstopper zou niet hetzelfde zijn zonder Joe Locke als Charlie en Kit Connor (Rocketman) als Nick, dus uiteraard zijn zij er weer bij. Ook William Gao (Tao), Yasmin Finney (Elle), Tobie Donovan (Isaac), Corinna Brown (Tara) en Kizzy Edgell (Darcy) mogen niet ontbreken in de nieuwe afleveringen.

Daarnaast heeft Netflix in onderstaand Instagram-bericht al een flink aantal nieuwe castleden aan ons voorgesteld. We kenden Nicks moeder natuurlijk al (gespeeld door The Crown-actrice Olivia Colman), maar ook zijn vader Stephane (Thibault De Montalembert) en zijn broer David (Jack Barton) zullen een rol spelen. Daarnaast worden er nieuwe studenten geïntroduceerd en zal er een nieuwe docent zijn die misschien wel de potentiële love interest van meneer Ajayi is.

Ook seizoen 3 van ‘Heartstopper’ komt eraan

En na vandaag is het gelukkig nog niet gedaan met Heartstopper, want er zal ook een derde seizoen volgen. Het tweede seizoen is gebaseerd op Volume 3. Aangezien er in totaal 6 (!) boeken zullen verschijnen, liggen er na het derde seizoen misschien nog wel meer afleveringen in het verschiet, maar dat is vooralsnog nog niet officieel aangekondigd. Wordt vervolgd!

Meer informatie over ‘Heartstopper’

Jongen ontmoet jongen. Jongens worden vrienden. Jongens worden verliefd. Als de zachtaardige Charlie en de rugbyliefhebbende Nick elkaar op de middelbare school ontmoeten, ontdekken ze al snel dat hun onwaarschijnlijke vriendschap uitgroeit tot een onverwachte romance. Charlie, Nick en hun vriendenkring moeten de reis van zelfontdekking en acceptatie afleggen. Ze steunen elkaar bij het vinden van hun meest authentieke zelf.

TitelHeartstopper
Jaar2022-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb8,7 uit 58.000 stemmen
MakerAlice Oseman
CastJoe Locke, Kit Connor, William Gao, Yasmin Finney, Araloyin Oshunremi, Ashwin Vishwanath, Evan Ovenell, Olivia Colman, Georgina Rich

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.