Opgelet: datum seizoen 3 van ‘Heartstopper’ bekend

Het is alweer een tijd geleden sinds we het verhaal van Nick en Charlie konden volgen. Gelukkig kwam al snel het nieuws naar buiten dat de serie terugkeert voor een gloednieuw seizoen. Nu is er nog beter nieuws, want Netflix heeft zojuist bekendgemaakt wanneer we seizoen drie van Heartstopper op de streamingdienst kunnen verwachten. In dit artikel vertellen we je alles over de officiële releasedatum.

Seizoen 3 van ‘Heartstopper’ binnenkort op Netflix

In 2022 maakten we voor het eerst kennis met Nick en Charlie. De razendpopulaire serie Heartstopper, gebaseerd op de graphic novels van Alice Oseman, viel direct ontzettend goed in de smaak. Het verhaal bestormde direct de hitlijsten van de streaminggigant. Kijkers en critici waren dan ook laaiend enthousiast. Ook het tweede seizoen kon rekenen op positieve reacties, waardoor seizoen drie niet kon uitblijven. Eerder maakte Netflix al bekend in welke maand het derde seizoen zou verschijnen. Inmiddels is ook de officiële releasedatum bekend gemaakt. Op donderdag 3 oktober 2024 is het zover en verschijnen alle afleveringen op Netflix.

Dit kun je verwachten van seizoen 3

Nu ben je uiteraard benieuwd wat je kunt verwachten van seizoen drie. Het tweede seizoen is gebaseerd op Heartstopper Volume 3, dus het derde seizoen zal ongetwijfeld Heartstopper Volume 4 omvatten. De kans is dus groot dat de serie het verhaallijn van de boeken blijft volgen. De relatie tussen Nick en Charlie gaat ontzettend goed. Zo goed, dat Charlie erover denkt om de vier belangrijke woorden uit te spreken: ik hou van jou. Hoewel Nick hetzelfde voelt, heeft hij meerdere problemen aan zijn hoofd. Zo wil hij voor zijn vader uit de kast komen en maakt hij zich zorgen of Charlie een eetstoornis heeft. De twee jongens komen in het nieuwe schooljaar voor een hoop nieuwe uitdagingen te staan.

Komt er een seizoen 4?

Hoewel seizoen 3 nog moet verschijnen, willen fans nog lang geen afscheid nemen van Heartstopper. Maar blijft het eigenlijk bij seizoen 3, of kunnen we nog meer seizoenen verwachten? Er staan in totaal maar liefst zes graphic novels binnen het Heartstopper-universum op het programma, dus de kans is groot dat het niet bij drie seizoenen blijft. Dit is echter nog niet officieel bevestigd. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Jongen ontmoet jongen. Jongens worden vrienden. Jongens worden verliefd. Als de zachtaardige Charlie en de rugbyliefhebbende Nick elkaar op de middelbare school ontmoeten, ontdekken ze al snel dat hun onwaarschijnlijke vriendschap uitgroeit tot een onverwachte romance. Charlie, Nick en hun vriendenkring moeten de reis van zelfontdekking en acceptatie afleggen. Ze steunen elkaar bij het vinden van hun meest authentieke zelf.

TitelHeartstopper
Jaar2022-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb8,7 uit 58.000 stemmen
MakerAlice Oseman
CastJoe Locke, Kit Connor, William Gao, Yasmin Finney, Araloyin Oshunremi, Ashwin Vishwanath, Evan Ovenell, Olivia Colman, Georgina Rich

Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.