Wanneer komt ‘Heartbreak High’ seizoen 3 op Netflix?

In 2022 werden we verblijd met een reboot van de populaire jaren negentigserie Heartbreak High. Inmiddels is het tijd voor het tweede seizoen, dat wederom uit acht afleveringen bestaat. Veel mensen vragen zich echter af of er ook een Heartbreak High seizoen 3 komt. En wanneer zouden we er dan naar kunnen kijken op de Nederlandse Netflix?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een ‘Heartbreak High’ seizoen 3?

In seizoen 2 van Heartbreak High zijn Amerie, Malakai, Quinn en alle andere belangrijke personages natuurlijk weer van de partij en staat er een hoop te gebeuren op Hartley High.

De Heartbreak High-reboot werd onlangs door Netflix verlengd, waardoor ook een derde seizoen op het programma staat. Het nieuws is echter wel bitterzoet, want dit blijkt het allerlaatste seizoen 2 zijn. Een seizoen 4 komt er dus niet.

→ Zin in een vergelijkbare serie? Bekijk direct Bump op Amazon Prime Video 🤩

Wanneer komt seizoen 3 van ‘Heartbreak High’ op Netflix Nederland?

Op dit moment weten we al dát er een Heartbreak High seizoen 3 verschijnt. Wanneer we ernaar kunnen kijken, is nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Een brandende muurschildering onthult de geheime relaties van iedereen op Hartley High. De maker, Amerie, moet als outcast met de gevolgen leven.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.