Alle 7 seizoenen van Heartbreak High staan nu op Netflix

Het is weer eens tijd voor een flinke dosis nostalgie, want Netflix heeft besloten een absolute topserie uit de jaren ’90 toe te voegen aan het aanbod in Nederland. Vanaf vrijdag 27 november 2020 zijn alle seizoenen van de serie Heartbreak High op Netflix Nederland te zien! Zo kun je weer 210 afleveringen lang genieten van Drazic, Danielle, Anita, Katerina, Ryan, Dennis, Con, Helen, Roberto en nog veel meer van je favoriete personages uit de tienerserie.

Heartbreak High op Netflix Nederland

Onder de nieuwe films en series op Netflix in november vallen naast de seizoensfinale van Undercover deel 2, kerstfilm The Christmas Chronicles 2 en het tweede deel van de romantische serie Virgin River ook The Princess Switch 2: Switched Again en natuurlijk alle seizoenen van Heartbreak High Hieronder vind je het verhaal, de trailer en de details van de serie.

Verhaal

Op een typische school in de buitenwijken van Sydney worstelen 16- tot 18-jarige kinderen met hun tienerblues, liefdesverhalen, leraren, geweld, drugs en rassenkwesties. De serie is een spin-off van de Australische film The Heartbreak Kid uit 1993.

Trailer


Details van de serie

Titel: Heartbreak High
Soort: Film
Jaar: 1994-1999
Duur: 7 seizoenen
Categorie: Drama
Cast: Callan Mulvey, Lara Cox, Emma Roche
IMDb: 7.8 uit 2.618 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.