Meditatieserie Headspace Guide to Meditation staat nu op Netflix

Heb je altijd al eens de rust van het mediteren willen beleven? Dan is dit als streamer wellicht de ultieme kans. Netflix brengt namelijk op 1 januari 2021 het allereerste seizoen van de meditatieserie Headspace Guide to Meditation naar buiten. In deze achtdelige serie kom je erachter hoe meditatie je in het dagelijks leven kan helpen.

Headspace Guide to Meditation (2021) op Netflix Nederland

Er zullen weer allemaal nieuwe films en series op Netflix in januari 2021 verschijnen, waaronder de gloednieuwe live-action remake serie van Winx en het derde seizoen van Cobra Kai, maar ook het elfde en laatste seizoen van Modern Family. Daarnaast kun je dus vanaf 1 januari 2021 genieten van het eerste seizoen van Headspace Guide to Meditation vanuit een samenwerking van het bekende meditatiebedrijf en de streamingdienst Netflix.

Verhaal

Dit is de tijd om aan je geestelijk welzijn te denken. Deze achtdelige serie, die samen met Headspace is ontwikkeld, laat zien hoe meditatie je in je dagelijks leven kan helpen. Van stressvermindering tot dankbaarheidsbetuigingen, elke aflevering begint met de basisbeginselen en de technieken van de oefening en wordt afgesloten met meditatie onder begeleiding. Druk op Afspelen, doe je ogen dicht en ontdek de talloze voordelen van meditatie.

→ Bekijk nu alles voor meditatie 🍿

Trailer

Bekijk nu hieronder de trailer van de Headspace Guide to Meditation op Netflix.


Details van de serie

Titel: Headspace Guide to Meditation
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Documentaire
Production Companies: Vox Media Studios and Headspace Studios
Executive Producers: Chad Mumm, Mark W. Olsen, Chris Grosso, Andy Puddicombe, Sam Rogoway, Morgan Selzer
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.