HBO Max nu ook beschikbaar voor tv-klanten van Ziggo

Tv-klanten van Ziggo kunnen sinds deze week gebruikmaken van de HBO Max-app. Eindelijk is het mogelijk om deze te downloaden in het menu van Ziggo TV & Streaming op de Mediabox Next en Next Mini, zodat je eenvoudig alle films en series van de streamingdienst kunt ontvangen op je tv.

HBO Max voortaan beschikbaar via Ziggo

Alle klanten van Ziggo die een Mediabox Next of een Next Mini hebben en daarnaast geabonneerd zijn op HBO Max, kijken vanaf deze week met nog meer eenvoud naar alle films en series op de streamingdienst binnen de televisieomgeving. Op 21 februari heeft Ziggo namelijk een app van HBO Max gelanceerd. HBO Max zegt het volgende over de samenwerking:

🗣️ “We zijn erg blij om aan te kondigen dat we opnieuw een samenwerking aangaan met Ziggo. Onze streamingdienst HBO Max en de premium HBO-content, waaronder de fenomenale serie The Last of Us, het bekroonde komediedrama The White Lotus en de succesvolle Game of Thrones-prequel House of the Dragon, evenals fantastische Max Originals, content van DC, Warner Bros., Cartoon Network en meer, is nu rechtstreeks beschikbaar voor Ziggo-klanten. Het is te bekijken op alle bestaande apparaten en nu ook via een app op de mediabox van Ziggo.”
– Guillaume Coffin, Head of Affiliates Ad Sales & Content Licensing France, Benelux & Africa

De HBO Max-app is te vinden in het het menu van de Ziggo Mediabox Next- en Next Mini-decoders. Het opstarten en zoeken doe je via de afstandsbediening of met de Voice Remote-functie. Zo kun je met enkele klikken of één spraakopdracht kijken naar populaire HBO-series als Euphoria, The Last of Us en House of the Dragon. Films, series en documentaires zijn te zien in 4K- of UHD-beeldkwaliteit. Je leest er hier op de HBO Max-pagina op de officiële website van Ziggo alles over. Kleine side note: je hebt natuurlijk wel zelf een HBO Max-abonnement nodig om te kunnen streamen.

HBO Max beschikbaar Ziggo
Beeld: Ziggo

Stap voor stap uitleg: zo download je de HBO Max-app op Ziggo’s bruikleendecoder

Met behulp van onderstaand stappenplan weet je precies hoe je de app van HBO Max op de Mediabox Next of Next Mini kunt installeren. Hierbij is het wel essentieel om een abonnement op de desbetreffende streamingdienst te hebben, omdat er anders niet naar de films en series van het video on demand-platform kan worden gekeken. Een voordeel van de samenwerking tussen Ziggo en HBO is dat klanten nu ook direct via Ziggo een abonnement kunnen afsluiten, waarbij de abonnementskosten verrekend worden via de Ziggo-factuur. Maar hoe werkt het precies?

  1. Ga naar de officiële website van HBO Max om een abonnement te nemen als je die nog niet hebt
  2. Druk op de Home-knop (🏠) van je afstandsbediening
  3. Klik op Apps
  4. Ga naar de App store
  5. Zoek naar HBO Max
  6. Download de app, open hem, log in bij je account en begin direct met kijken! 🍿

Volledige aanbod van films en series op HBO Max in Nederland

Op Streamwijzer is het complete aanbod van de streamingdiensten in Nederland te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Ook vermelden we natuurlijk wat het aanbod van films en series op HBO Max in Nederland is en welke films en series er binnenkort aankomen.


Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.