Nieuwe streamingdienst HBO Max is nu te zien in Nederland

Yes yes yes, het is zo ver! De gigantische nieuwe streamingdienst HBO Max is live in Nederland! Al in de vroege ochtend van dinsdag 8 maart 2022 werd de streamingdienst uitgerold, waardoor je nu naar alle films en series in het aanbod kunt kijken.

HBO Max is live in Nederland: deze films en series kun je allemaal kijken

Eindelijk is de dag waar we zo lang op hebben gewacht er, want de streaminggigant HBO Max is vanaf de ochtend van dinsdag 8 maart 2022 te ontvangen in Nederland. Je wordt als gebruiker op de homepage van de website direct verwelkomd door John Cena in de superheldenserie Peacemaker, maar ook Euphoria met Zendaya, de hitfilm Dune (2021), The White Lotus, And Just Like That…, Harry Potter & Friends (+ reünie), The Flight Attendant, The Big Bang Theory, The Gilded Age, Raised By Wolves en nog heel veel meer toptitels staan al direct online. Verder heeft de streamingdienst ‘Hubs’ gemaakt met de steunpilaren van haar content: HBO, Max Originals, DC, Warner Bros. en Cartoon Network. Lees ook onze recensie en eerste indruk van HBO Max voor een toelichting.

In de onderstaande 5 artikelen hebben we steeds 10 titels uitgelicht die op de videodienst van WarnerMedia verschijnen. Ook kun je het volledige aanbod van HBO Max in Nederland bekijken voor een compleet overzicht.

  1. Deze 10 fantastische films en series komen naar HBO Max in Nederland (deel 1)
  2. Deze 10 steengoede films en series komen naar HBO Max in Nederland (deel 2)
  3. Deze 10 ijzersterke films en series komen naar HBO Max in Nederland (deel 3)
  4. Deze 10 geweldige films en series komen naar HBO Max in Nederland (deel 4)
  5. Deze 10 heerlijke films en series komen naar HBO Max in Nederland (deel 5)

Let op: heb jij nog geen toegang? Dan kan het dat je je apparaat even opnieuw moet opstarten of dat de lancering van jouw app snel volgt. En probeer het anders even in je browser. We krijgen tot nu toe vooral nog berichten binnen van gebruikers met een device van Apple die de applicatie nog niet zien verschijnen.

Abonnement op HBO Max Nederland kost €5,99 – €7,99 en deze maand krijg je levenslang 50% korting

Tijdens de persconferentie twee weken geleden werd bekendgemaakt wat de prijs van een abonnement op HBO Max zal zijn. Het ‘Basic’ abonnement kost €5,99 per maand of €46,66 per jaar en het ‘Standard’ abonnement heeft een prijs van €7,99 p/m en €59,99 p/j. Hieronder vind je in een overzichtelijke tabel wat de verschillen tussen beide abonnementen is.

Ook krijg je tijdelijk levenslang 50% korting op de abonnementsprijs. Deze korting vervalt als je ooit besluit op te zeggen voorgoed en wordt aan iedereen gegeven die tussen 8 en 31 maart 2022 een abonnement op de streamingdienst afsluit. Sommige gebruikers melden nu via sociale media dat de korting nog niet te zien is. Dit komt naar verwachting omdat HBO Max pas net live is en veel mensen proberen in te loggen, dus waarschijnlijk wordt dit snel opgelost. We zullen een seintje geven via onze social media kanalen als alles goed staat.

‘Basic’ HBO Max abonnement‘Standard’ HBO Max abonnement
Prijs (per maand)€5,99 per maand€7,99 per maand
Prijs (per jaar)€46,99 per jaar€59,99 per jaar
Actieprijs t/m 31 maart€2,99 per maand (levenslang 50% korting)€3,99 per maand (levenslang 50% korting)
Aantal schermen tegelijk1 scherm3 schermen
BeeldkwaliteitHD (720p)Full HD (1080p) & 4K
Aantal downloadsMaximaal 5 downloadsMaximaal 30 downloads
Gratis proefperiodeNeeNee
GebruikersprofielenMaximaal 5 profielenMaximaal 5 profielen
GeluidDolby Atmos 5.1 Surround SoundDolby Atmos 5.1 Surround Sound
Aantal geregistreerde apparatenOnbeperktOnbeperkt

Meer informatie over de app, bioscoopfilms, betalingsmogelijkheden en meer

Verder is het goed om te weten dat het delen van een account is toegestaan binnen een huishouden of naaste familie, de nieuwste bioscoopfilms van Warner Bros. binnen 45 dagen zonder aanvullende betaling online komen op HBO Max en de app van de videodienst op allerlei verschillende apparaten te downloaden is (klik op de link in het woord ‘app’ voor een compleet overzicht). Ten slotte kun je betalen via de grote providers (iDEAL, VISA, Mastercard, PayPal) en via in-app aankoop (Apple App Store, Google Play Store en Samsung Checkout).

We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze nieuwe streamingdienst via de informatiepagina over HBO Max. Verder vind je in de Facebook groep met HBO Max-kijkers als eerste het laatste nieuws. En natuurlijk via de website, alle social media-kanalen van Streamwijzer en via je mail.

HBO Max in Nederland