Hoe neem je contact op met de HBO Max klantenservice?

Problemen met het registreren of inloggen bij HBO Max? Of heb je een andere vraag, klacht of opmerking en wil je daarom graag contact opnemen met de HBO Max klantenservice? Daarvoor kun je terecht bij het Helpcentrum van de streamingdienst. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je contact met de HBO Max klantenservice opneemt.

Hoe neem je contact op met de HBO Max klantenservice als je nog geen abonnee bent?

Zelfs als je geen abonnement hebt bij HBO Max is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Op deze manier kun je al je vragen over verschillende onderwerpen (Registeren & Inloggen, Gebruik van HBO Max, Account & Betaling en Probleemoplossing) aan ze stellen. HBO Max heeft een Helpcentrum met meerdere contactfuncties. Het is mogelijk om via de telefoon, e-mail of chat contact op te nemen. Hoe leggen we hieronder uit.

  1. Ga naar de website van HBO Max.
  2. Scroll helemaal naar beneden en klik op Helpdesk om naar het Helpcentrum te gaan.
  3. Scroll helemaal naar beneden en klik op Neem contact met ons op. Hier kun je selecteren om wat voor probleem het gaat en kun je kiezen voor Telefoon, E-mail of Berichtenservice.

Voordat je dit doet kun je overigens ook kijken of het antwoord op je vraag al in het Helpcentrum te vinden is. Veelgestelde vragen over allerlei verschillende onderwerpen worden hier al beantwoord.

Hoe spreek je met de HBO Max klantenservice als je al een abonnement hebt?

Ook als je wel al een abonnement bij de streamingdienst hebt, kun je bovenstaande contactoptie altijd gebruiken. Daarnaast kun je ook via je eigen account terechtkomen in het Helpcentrum van de streamingdienst om via deze weg contact op te nemen met de HBO Max klantenservice. Hier vind je dezelfde contactopties, dus de mogelijkheid om via de telefoon, e-mail of chat je vragen te stellen. Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. Ga naar de website van HBO Max.
  2. Log in bij je eigen HBO Max-account.
  3. Houd je muis rechts bovenin bij je account en klik helemaal onderaan op Help (boven Uitloggen).
  4. Scroll helemaal naar beneden en klik op Neem contact met ons op. Hier kun je selecteren om wat voor probleem het gaat en kun je kiezen voor Telefoon, E-mail of Berichtenservice.

Wat zijn de contactmogelijkheden van het HBO Max Helpcentrum?

HBO Max heeft een Helpcentrum ontwikkeld waar je het antwoord op diverse veelgestelde vragen kunt vinden. Opgedeeld in vier subonderwerpen (Registreren & Inloggen, Gebruik van HBO Max, Account & Betaling en Probleemoplossing) vind je hier een hoop informatie, dus zorg dat je altijd eerst even een kijkje neemt tussen die vragen voordat je contact met de streamingdienst opneemt. Kun je het antwoord niet vinden? Dan scroll je naar beneden, klik je op Neem contact met ons op en kun je met een medewerker bellen, e-mailen of chatten. E-mailen kan altijd, bellen en chatten doe je van 10:00 tot 22:00 (maandag tot vrijdag) of van 12:00 tot 20:00 (zaterdag en zondag).

Het behoort daarnaast ook tot de opties om 24/7 contact op te nemen met het internationale HBO Max-account via Twitter. Via @HBOMaxHelp kun je op ieder moment van de dag je vraag stellen.

Waar vind ik meer informatie over HBO Max?

Wil je meer te weten komen over HBO Max en het aanbod van deze streamingdienst? Op Streamwijzer vind je veel informatie over het video on demand-platform en houden we je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Bovendien laten we je weten welke nieuwe films en series er maandelijks op het platform bij komen. Neem vooral een kijkje op de homepagina, volg onze social media-kanalen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.