Is HBO GO te zien in Nederland?

Bij het bezoeken van de website krijg je de onderstaande melding, waarin staat dat HBO GO niet beschikbaar is in dit gebied. Ondanks het feit dat het niet mogelijk is om naar streamingdienst HBO GO te kijken in Nederland, is wél mogelijk om de films en series van het video on demand-platform te bekijken. De films en series van HBO GO zijn momenteel wel te zien op Ziggo Movies & Series en op de nieuwe streamingdienst HBO Max. Lees hieronder hoe je hiernaar kunt kijken.

Sta jij te trappelen om toch naar de films en series van HBO GO kijken, zoals bijvoorbeeld Game of Thrones en Westworld? Dan heb je vijf opties:

Melding dat HBO GO niet beschikbaar is in Nederland

Als je probeert in te loggen bij het video on demand-platform, krijg je een melding die aangeeft dat je niet bij de streamingdienst kunt vanaf jouw locatie. De foutmelding betekent vrij vertaald het volgende:

Niet beschikbaar in jouw gebied. HBO GO wordt alleen ondersteund in de Verenigde Staten en in een aantal daartoe behorende overzeese gebieden. Als je je wel in zo’n gebied vindt en gelooft dat dit een onterechte foutmelding is, volg dan alsjeblieft de stappen hieronder:

  1. Als je een VPN of web proxy gebruikt, probeer deze dan uit te schakelen zodat je IP adres niet geblokkeerd is.
  2. Als je nog steeds deze gebiedsmelding krijgt, email ons dan op hbogohelp@hbo.com
HBO GO in Nederland
Deze melding krijg je van HBO GO op het moment dat je probeert vanuit Nederland naar de streamingdienst te kijken. Deze melding is te omzeilen met een goede VPN voor HBO.

Ziggo Movies & Series of HBO Max

Momenteel zijn er allerlei films en series van HBO GO nog te zien bij Ziggo Movies & Series in Nederland. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor de alom bekende serie Game of Thrones, maar ook bijvoorbeeld voor Watchmen, Chernobyl en Westworld. In de toekomst is het echter mogelijk dat de nieuwe streamingdienst van WarnerMedia, HBO Max, naar Nederland zal komen. Dan zal de content van HBO GO op de nieuwe streamingdienst te zien zijn en mogelijk verwijderd worden van Ziggo Movies & Series.

Ziggo Movies & Series

Deze streamingdienst is van het bedrijf VodafoneZiggo. Ziggo Movies & Series heeft een groot aanbod van films en series, waaronder het exclusieve recht om de populaire HBO content uit te zenden. Een abonnement op Ziggo Movies & Series is te verkrijgen vanaf €11.95 per maand voor klanten van Ziggo.

 Op deze pagina lees je alles wat je wilt weten over de streamingdienst Ziggo Movies & Series.

 Op deze pagina kun je een (gratis proef)abonnement op Ziggo Movies & Series afsluiten.

HBO Max

Streamingdienst HBO Max is het nieuwe video on demand-platform van WarnerMedia Entertainment. Het wordt in mei 2020 gelanceerd in de Verenigde Staten, maar heeft nog geen release datum in Nederland. Mocht het in de toekomst naar Nederland komen, dan zal een abonnement waarschijnlijk €14.99 per maand kosten om onbeperkt naar alle films en series op de streamingdienst te kijken. De streamingdienst is een soort uitbreiding van de bekende platforms HBO NOW en HBO GO (bekend van de quote ‘HBO Go! It’s HBO. Anywhere.’), waarop in de Verenigde Staten naar films en series van de producent kan worden gekeken.

 Op deze pagina lees je alles wat je wilt weten over de streamingdienst HBO Max.