Is HBO GO te zien in Nederland?

Bij het bezoeken van de website krijg je de onderstaande melding, waarin staat dat HBO GO niet beschikbaar is in dit gebied. Ondanks het feit dat het niet mogelijk is om naar streamingdienst HBO GO te kijken in Nederland, is wél mogelijk om de films en series van het video on demand-platform te bekijken. De films en series van HBO GO zijn momenteel wel te zien op Ziggo Movies & Series en in de toekomst mogelijk op de nieuwe streamingdienst HBO Max.

Wil je toch naar de films en series van HBO GO kijken? Dan heb je vijf opties:

Melding dat HBO GO niet beschikbaar is in Nederland

De foutmelding betekent vrij vertaald het volgende:

Niet beschikbaar in jouw gebied. HBO GO wordt alleen ondersteund in de Verenigde Staten en in een aantal daartoe behorende overzeese gebieden. Als je je wel in zo’n gebied vindt en gelooft dat dit een onterechte foutmelding is, volg dan alsjeblieft de stappen hieronder:

  1. Als je een VPN of web proxy gebruikt, probeer deze dan uit te schakelen zodat je IP adres niet geblokkeerd is.
  2. Als je nog steeds deze gebiedsmelding krijgt, email ons dan op hbogohelp@hbo.com
HBO GO in Nederland
Deze melding krijg je van HBO GO op het moment dat je probeert vanuit Nederland naar de streamingdienst te kijken.

Ziggo Movies & Series of HBO Max

Momenteel zijn er allerlei films en series van HBO GO nog te zien bij Ziggo Movies & Series in Nederland. In de toekomst is het echter mogelijk dat de nieuwe streamingdienst van WarnerMedia, HBO Max, naar Nederland zal komen. Dan zal de content van HBO GO op de nieuwe streamingdienst te zien zijn en mogelijk verwijderd worden van Ziggo Movies & Series.

Ziggo Movies & Series

Deze streamingdienst is van het bedrijf VodafoneZiggo. Ziggo Movies & Series heeft een groot aanbod van films en series, waaronder het exclusieve recht om de populaire HBO content uit te zenden. Een abonnement op Ziggo Movies & Series is te verkrijgen vanaf €11.95 per maand voor klanten van Ziggo.

 Op deze pagina lees je alles wat je wilt weten over de streamingdienst Ziggo Movies & Series.

 Op deze pagina kun je een (gratis proef)abonnement op Ziggo Movies & Series afsluiten.

HBO Max

Streamingdienst HBO Max is het nieuwe video on demand-platform van WarnerMedia Entertainment. Het wordt in mei 2020 gelanceerd in de Verenigde Staten, maar heeft nog geen release datum in Nederland. Mocht het in de toekomst naar Nederland komen, dan zal een abonnement waarschijnlijk €14.99 per maand kosten om onbeperkt naar alle films en series op de streamingdienst te kijken.

 Op deze pagina lees je alles wat je wilt weten over de streamingdienst HBO Max.