Hoe kun je HBO GO kijken in Nederland?

Hoe kun je HBO GO bekijken in Nederland? Bij het bezoeken van de website krijg je de onderstaande melding, waarin staat dat de streamingdienst niet beschikbaar is in dit gebied. Ondanks het feit dat je op deze manier niet naar HBO GO kunt kijken in Nederland, is wél mogelijk om de films en series van het video on demand-platform te bekijken. De films en series van HBO GO zijn momenteel namelijk te zien op Ziggo Movies & Series en op de nieuwe streamingdienst HBO Max. Lees meer over het streamen van HBO Max via de onderstaande rode knop of ga direct naar Ziggo Movies & Series om een maand gratis te kijken.

Vijf opties om alle films en series van HBO GO in Nederland online te kijken

Sta jij te trappelen om toch naar de beste films, series en TV-programma’s van HBO GO kijken, zoals bijvoorbeeld Game of Thrones, Chernobyl en Westworld? Dan heb je vijf mogelijkheden. Er zijn zowel opties beschikbaar voor mensen met een Ziggo abonnement als voor mensen die zonder Ziggo waar dan ook naar HBO films en series willen kijken:


 1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
 2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
 3. Ga direct naar HBO Max en begin met kijken! 🍿

1. Surfshark
1. Surfshark
9.7/10
 • Prijs: vanaf €2 per maand!
 • Grote keuze uit servers
 • IJzersterke verbindingskwaliteit
2. NordVPN
2. NordVPN
8.6/10
 • Prijs: vanaf €3.15 per maand
 • Razendsnelle verbinding
 • Zeer goede klantenservice
3. Goose VPN
3. Goose VPN
8.2/10
 • Prijs: vanaf €2.75 per maand
 • Scherp geprijsde en goede verbinding
 • Goed beveiligde Nederlandse aanbieder

Ziggo Movies & Series of HBO Max

Momenteel zijn er allerlei films en series van HBO GO nog te zien bij Ziggo Movies & Series in Nederland. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor de alom bekende serie Game of Thrones, maar ook bijvoorbeeld naar allerlei andere titels die onder de beste series ter wereld vallen zoals Watchmen, Chernobyl en Westworld. In de toekomst is het echter mogelijk dat de nieuwe streamingdienst van WarnerMedia, HBO Max, naar Nederland zal komen. Dan zal de content van HBO GO op de nieuwe streamingdienst te zien zijn en mogelijk verwijderd worden van Ziggo Movies & Series.

Ziggo Movies & Series

Deze streamingdienst is van TV en Telecom provider VodafoneZiggo. Ziggo Movies & Series heeft een groot aanbod van on demand films en series, waaronder het exclusieve recht om de populaire HBO content uit te zenden. Een abonnement op het Ziggo Movies & Series pakket is te verkrijgen vanaf €11.95 per maand voor klanten van Ziggo en kun je een maand gratis uitproberen. Daarnaast kun je ook nog losse titels bestellen, voor als je een specifieke film wilt kijken die niet onder het aanbod valt. Het aanbod van deze topfilms en series uit Amerika is echter zo groot en van zulke hoge kwaliteit, dat we die kans niet zo groot achten.

 Op deze pagina kun je een maand een gratis proefabonnement op Ziggo Movies & Series krijgen.

 Op deze pagina lees je alles wat je wilt weten over de streamingdienst Ziggo Movies & Series.

HBO Max

Streamingdienst HBO Max is het nieuwe video on demand-platform van WarnerMedia Entertainment. Het is in mei 2020 gelanceerd in de Verenigde Staten, maar heeft nog geen release datum in Nederland. Mocht het in de toekomst naar Nederland komen, dan zal een abonnement waarschijnlijk €14.99 per maand kosten om onbeperkt naar alle films en series op de streamingdienst te kijken.

De streamingdienst is een soort uitbreiding van de bekende platforms HBO NOW en HBO GO (bekend van de quote ‘HBO Go! It’s HBO. Anywhere.’), waarop in de Verenigde Staten naar films en series van de producent kan worden gekeken. Door films en series via de Amerikaanse HBO Max te streamen, kun je je favoriete titels van de producent (zoals Game of Thrones) zonder Ziggo abonnement bekijken in Nederland of elke ander land vanuit waar je wilt streamen.

Verder is er een gratis proefperiode beschikbaar, waardoor je 7 dagen zonder kosten online naar alle films en series kunt kijken. Je hoeft enkel een account aan te maken en je kunt beginnen met inloggen en direct streamen.

 Op deze pagina lees je alles wat je wilt weten over de streamingdienst HBO Max.

 Op deze pagina vind je hoe je naar HBO Max kunt kijken met een goede VPN verbinding.

Melding dat HBO GO niet beschikbaar is in Nederland

Als je probeert in te loggen bij het video on demand-platform, krijg je een melding die aangeeft dat je niet bij de streamingdienst kunt vanaf jouw locatie. De foutmelding betekent vrij vertaald het volgende:

Niet beschikbaar in jouw gebied. HBO GO wordt alleen ondersteund in de Verenigde Staten en in een aantal daartoe behorende overzeese gebieden. Als je je wel in zo’n gebied vindt en gelooft dat dit een onterechte foutmelding is, volg dan alsjeblieft de stappen hieronder:

 1. Als je een VPN of web proxy gebruikt, probeer deze dan uit te schakelen zodat je IP adres niet geblokkeerd is.
 2. Als je nog steeds deze gebiedsmelding krijgt, email ons dan op [email protected]
HBO GO in Nederland
Deze melding krijg je van HBO GO op het moment dat je probeert vanuit Nederland naar de streamingdienst te kijken. Deze melding is te omzeilen met een goede VPN voor HBO.

Foutmelding door gratis VPN om HBO te streamen

Als je een slechte VPN gebruikt (vaak een gratis Virtual Private Network), is de kans zeer aanwezig dat je de bovenstaande melding krijgt. Dat is waarom wij aanraden een VPN van kwaliteit aan te schaffen met een zeer lage prijs, zoals Surfshark (verkrijgbaar vanaf €2.15 per maand). Hierover leggen we alles uit in ons artikel over het streamen van HBO met een VPN, zodat je volledig op de hoogte bent van alle ins en outs van een Virtual Private Network.

Wat zijn de beste films, series en TV-programma’s van HBO om te streamen?

Laten we er niet omheen draaien. Het absolute paradepaardje van HBO is de serie Game of Thrones, die zich afspeelt in de fictieve wereld Westeros en waar negen families vechten om de controle te krijgen over de hele wereld. Oude families worden herenigd om de strijd aan te gaan met de andere wereldmachten na millennia niet aan bod te zijn gekomen op het wereldlijke toneel. De serie gaat gepaard met een flinke hoeveelheid geweld, bedrog, liefde en lust. Lees hier meer over de serie.

Vergeet echter ook zeker Chernobyl niet. Deze serie is gebaseerd op de waargebeurde kernramp in Oekraïne van 26 april 1986 en wist direct enorm hoge ogen te gooien. De titel uit 2019 wordt op IMDb uit ruim een half miljoen stemmen beoordeeld met een hoge 9.4, wat erg uitzonderlijk is. Voor wie er niet mee bekend is: de explosie van de nucleaire kerncentrale van Chernobyl in de Sovjet Unie werd één van ‘s werelds grootste menselijke catastrofes ooit. Lees hier meer over de serie.

Ten slotte lichten we graag nog even The Wire uit, die in de internationale database van films en series wordt bekroond met een 9.3 uit 10 gemiddeld uit ruim een kwart miljoen stemmen. Deze serie van HBO’s makelaardij gaat over de drugswereld in Baltimore, gezien door de ogen van zowel drugsdealers als de politiemacht. Velen zien deze serie als één van de beste titels aller tijden. Lees hier meer over de serie.

Om deze drie topseries staat HBO natuurlijk gedeeltelijk bekend, maar er zijn ook ontzettend veel films geproduceerd door de maatschappijen die onder het overkoepelende orgaan vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Harry Potter-reeks, maar ook aan Harry Potter, Batman, The Matrix en de gloednieuwe Joker.

Ten slotte doen we graag nog even aan wat meer namedropping, want ook titels als The Sopranos, Sex and the City, Deadwood, Curb Your Enthusiasm, Six Feet Under, Big Little Lies en True Blood zijn allemaal van HBO. Alles over het nieuws, de kosten en het aanbod van HBO lees je hier op Streamwijzer.


 • Hoe kan ik HBO GO, HBO NOW of HBO MAX kijken in Nederland?

  In dit artikel tonen we de vijf meest gebruikte mogelijkheden om naar alle films en series van HBO te kijken in Nederland.

 • Wat moet ik doen als ik een melding krijg dat HBO GO niet beschikbaar is in Nederland?

  Als je een melding krijgt dat HBO niet beschikbaar is in Nederland, betekent dit dat je een onjuiste verbindingslocatie gebruikt. In dit artikel leggen we uit hoe dat op te lossen is.

 • Wat zijn de beste films, series en TV-programma's van HBO om te streamen?

  Natuurlijk kun je naar het paradepaardje Game of Thrones kijken, maar ook naar andere toptitels als Chernobyl, The Wire, Watchmen, The Sopranos, True Blood, Sex and the City en nog heel veel meer.