Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over de film Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics uit 2020. De film behaalde tot dusver een 7 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers kijken de film graag online.

In dit artikel geven wij aan of Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of een ander video on demand-platform.

Waar kun je Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics uit 2020 online kijken?

Netflix: De film Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics uit 2020 is te bekijken op Netflix. Ga direct naar Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics op Netflix.

Verhaal van Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics (2020)

Door de komedie te mengen met een grondig onderzoek naar psychedelica verkent ‘Have a Good Trip’ de voors en tegens, de wetenschap, de geschiedenis, de toekomst, de popcultuur en de kosmische mogelijkheden van hallucinogenen.

Informatie over de film

Titel: Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
Jaar: 2020
Categorie: Documentaire
Regisseur: Donick Cary
Schrijvers: Donick Cary
Cast: Sting, ASAP Rocky, Bill Kreutzmann
IMDb: 7 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws over Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics op deze website? Hier vind je alle informatie over Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics op Streamwijzer.