Waar kan ik de film Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics uit 2020. De film behaalde tot dusver een 7 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics uit 2020 online kijken?

Netflix: Deze titel is te bekijken op Netflix. Ga direct naar de film op Netflix.

Verhaal van Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics (2020)

Door de komedie te mengen met een grondig onderzoek naar psychedelica verkent ‘Have a Good Trip’ de voors en tegens, de wetenschap, de geschiedenis, de toekomst, de popcultuur en de kosmische mogelijkheden van hallucinogenen.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Categorie: Documentaire
Regisseur: Donick Cary
Schrijvers: Donick Cary
Cast: Sting, ASAP Rocky, Bill Kreutzmann
IMDb: 7 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.