‘A Haunting in Venice’ staat nu op Disney+

Hercule Poirot is terug. Nadat hij eerst een moord in een trein en een mysterie op een boot oploste, vertrekt hij nu naar Venetië. Hier denkt hij in alle rust van zijn pensioen te genieten, maar dan belandt hij met tegenzin in een spookachtige palazzo… waar uiteraard een dode valt. Dit is het verhaal van A Haunting in Venice. En eindelijk staat deze film op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Disney+ voegt ‘A Haunting in Venice’ toe

Op woensdag 22 november voegde Disney+ A Haunting in Venice toe aan het aanbod. Hiermee treden ze in de voetsporen van Pathé Thuis, waar de film eerder al te streamen was. Bij hen kun je hem echter alleen los kopen en huren.

Benieuwd welke titels er nog meer naar de streamingdienst van Disney komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Hercule Poirot is terug in ‘A Haunting in Venice’

Hercule Poirot denkt zijn speurneus af te zetten en van zijn pensioen te genieten in Italië. Als hij een oude vriendin tegenkomt die hem vraagt een medium te ontmaskeren, besluit hij het toch te doen. Maar dan wordt een van de gasten vermoord en belandt Hercule weer in een wereld vol schaduwen en geheimen.

A Haunting in Venice is uiteraard weer gebaseerd op een roman van Agatha Christie. Anders dan de vorige twee films, Murder on the Orient Express en Death on the Nile, heeft A Haunting in Venice een bovennatuurlijk randje. Wat wel hetzelfde is gebleven, is dat er een enorme sterrencast is opgetrommeld. Zo zie je Oscarwinnares Michelle Yeoh terug, naar andere bekende acteurs als Jamie Dornan en Tina Fey. Uiteraard vertolkt Kenneth Branagh weer de hoofdrol.

Meer informatie over de film

A Haunting in Venice speelt zich af tijdens Allerheiligenavond in het griezelige, naoorlogse Venetië. In dit angstaanjagende mysterie zien we de terugkeer van de detective, Hercule Poirot. Poirot is met pensioen en leeft in een zelfopgelegde ballingschap in ’s werelds meest glamoureuze stad, tot hij een scéance bijwoont in een vervallen en spookachtig palazzo. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, belandt the detective in een sinistere wereld van schaduwen en geheimen.

TitelA Haunting in Venice
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 43 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurKenneth Branagh
CastKenneth Branagh, Kyle Allen, Emma Laird, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Ali Khan, Jude Hill, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio, Michelle Yeoh

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.