Waar kun je de film ‘A Haunting in Venice’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film A Haunting in Venice (2023) online kijken kunnen. In deze nieuwe film met Hercule Poirot wordt er in Venetië een gast vermoord. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘A Haunting in Venice’ (2023) online kijken?

A Haunting in Venice was vanaf 14 september 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Disney+Disney+ heeft A Haunting in Venice op dit moment nog niet in het aanbod opgenomen, maar de film komt van 20th Century Studios en dit is een filmstudio die verbonden is aan de streamingdienst. Hij zal hier dus in de toekomst wel te zien zijn. De exacte releasedatum delen we met je via je mail.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar A Haunting in Venice bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar nu hebben ze de releasedatum nog niet gedeeld. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘A Haunting in Venice’ (2023)

A Haunting in Venice speelt zich af tijdens Allerheiligenavond in het griezelige, naoorlogse Venetië. In dit angstaanjagende mysterie zien we de terugkeer van de detective, Hercule Poirot. Poirot is met pensioen en leeft in een zelfopgelegde ballingschap in ’s werelds meest glamoureuze stad, tot hij een scéance bijwoont in een vervallen en spookachtig palazzo. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, belandt the detective in een sinistere wereld van schaduwen en geheimen.

A Haunting In Venice | Official Trailer | In Theaters Sept 15

Streaming informatie over de film

TitelA Haunting in Venice
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 43 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
RegisseurKenneth Branagh
CastKenneth Branagh, Kyle Allen, Emma Laird, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Ali Khan, Jude Hill, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio, Michelle Yeoh

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.