The Haunting of Bly Manor seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De anthologiereeks The Haunting is weer losgebarsten op Netflix Nederland met het gloednieuwe seizoen van The Haunting of Bly Manor! Nu zijn fans benieuwd of de cast ook terug zal keren voor een tweede deel van de serie. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Haunting of Bly Manor seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Haunting of Bly Manor over?

Een jonge gouvernante wordt door een man ingehuurd om voor zijn nichtje en neefje te zorgen in het landhuis van hun familie nadat ze onder zijn hoede zijn gevallen. Al snel na aankomst op het landgoed van Bly begint ze vreemde gebeurtenissen te ervaren en begint een grimmige geschiedenis zich te ontrafelen.

Titel: The Haunting of Bly Manor
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Categorie: Drama, Horror, Mystery
Makers: Mike Flanagan
Cast: Amelie Bea Smith, Benjamin Evan Ainsworth, Henry Thomas
IMDb: 7.7 uit 20,190 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct het boek waarop The Haunting of Bly Manor is gebaseerd op Amazon.nl
Bestel: Bekijk direct het boek waarop The Haunting of Bly Manor is gebaseerd op Bol.com

Wanneer komt The Haunting of Bly Manor seizoen 2 op Netflix Nederland?

Laten we beginnen met een kleine definitie. The Haunting is namelijk een anthologieserie. Een anthologieserie is een radio-, film of televisieserie waarvan elke aflevering of elk seizoen een zelfstandig verhaal bevat, met doorgaans per aflevering een andere omgeving, verhaallijn en personages.

Een ander voorbeeld van zo’n serie is het bekende Black Mirror. In het geval van the Haunting gaat het echter niet om losse afleveringen, maar om losse seizoenen. Daarom volgt er geen tweede seizoen van de serie, maar mogelijk wel een vervolgdeel met een losstaand verhaal.

Wanneer komt The Haunting of Bly Manor seizoen 2 op Netflix Nederland?

Er kan geen tweede seizoen van The Haunting of Bly Manor volgen, omdat het gaat om een anthologieserie met losse nieuwe verhalen per seizoen. Wel kan er een nieuw seizoen verschijnen in deze reeks. Zodra meer nieuws over de release datum van een nieuw seizoen in de reeks bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

→ Vergelijkbare series met The Haunting of Bly Manor vind je hier 🍿

Komt er een The Haunting of Bly Manor seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien The Haunting een anthologieserie is, lijkt het waarschijnlijk dat er geen vervolg komt. Meer seizoenen in de Haunting reeks zijn echter zeker mogelijk. In dat geval vind je het nieuws direct op Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van The Haunting of Bly Manor seizoen 2?

Hieronder kun je enkel de trailer bekijken van het eerste seizoen van de serie