Waar kun je de film ‘Haunted Mansion’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Haunted Mansion (2023) online kijken kunnen. Dit is een komische verfilming van de attractie The Haunted Mansion, die je kunt kennen van Disneyland, Magic Kingdom of Tokyo Disneyland. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Haunted Mansion’ (2023) online kijken?

Haunted Mansion was in juli 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Disney+➡️ Ga meteen naar Haunted Mansion bij Disney+. De pagina van de film is hier namelijk al een hele tijd live, dus we weten al dat we de film hier in de nabije toekomst kunnen verwachten. Nu hebben we ook eindelijk een releasedatum: 4 oktober 2023 is het zover.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Haunted Mansion bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan het aanbod, maar helaas is de releasedatum op dit moment nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Haunted Mansion’ (2023)

Haunted Mansion is geïnspireerd door de gelijknamige pretparkattractie en gaat over een vrouw en haar zoon die een bont gezelschap van zogenaamde spirituele experts inschakelen om hun huis te bevrijden van bovennatuurlijke krakers.

Haunted Mansion | Official Trailer

Streaming informatie over de film

TitelHaunted Mansion
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 2 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Avontuur
RegisseurJustin Simien
CastJamie Lee Curtis, Dan Levy, Rosario Dawson, Winona Ryder, Jared Leto, Owen Wilson, Hasan Minhaj, Chase Dillon, Lakeith Stanfield, Danny DeVito, Kurt Yue, Kamran Shaikh, Tiffany Haddish, J.P. Edwards

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Haunted Mansion’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Haunted Mansion. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Haunted Mansion’?

    De grootste rollen in de film Haunted Mansion worden vertolkt door Jamie Lee Curtis, Dan Levy, Rosario Dawson, Winona Ryder, Jared Leto en Owen Wilson.


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.